George B Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Care tobă sportivă sună bine pe motor boxer bmwr1150rs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Cum, nu știi? Una fără silencer, iar dacă elimini toate elementele care se află între motor și mediul înconjurător, abia atunci se aude demențial! Cele mai bune se pot achiziționa de pe Aliexpress. @Speedy.K sper că nu ai tupeu să mă contrazici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Niciuna colegu... Zx9 r...daca vrei galagie! Boxeru..nici fara burlane nu face mare zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Acum 2 ore, The Flying Dutchman a spus: Cum, nu știi? Una fără silencer, iar dacă elimini toate elementele care se află între motor și mediul înconjurător, abia atunci se aude demențial! Cele mai bune se pot achiziționa de pe Aliexpress. @Speedy.K sper că nu ai tupeu să mă contrazici! Ba da-mi voie, colega, cel mai misto pe orice fel de mobra suna tobele facute de baietii de prin Salajan, Berceni, Rahova. Sunt ateliere dedicate Benveu, fac de Pisicuta, tre' sa faca si de mobre, ca tot Benveu e. Sau, daca vrei racing, motogp style, teava de stalp de gard. Nici n-apuca aia de la RAR sa intoarca capul si tu esti departe, cel putin 20 de cai in plus la roata. Editat 3 ore în urmă de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate