tzunoi Postat Miercuri la 16:54 Share Postat Miercuri la 16:54 Salut! Caut să îmi schimb arcurile la moto cu unele mai tari dar se pare ca nu exista after market pt ea. De ce, nu stiu. Stiti pe cineva care face arcuri pe dimensiuni? Motorul este ktm1290 super adventure s 2017. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 16 ore în urmă Admin Share Postat 16 ore în urmă E plin pe google de arcuri aftermarket. Sau nu asta cauți? Progressive replacement springs for fork and shock absorber, for KTM 1290 Super Adventure R (2017-2020) Touratech RO: Online shop for motorbike accessories https://www.touratech.ro/progressive-replacement-springs-for-fork-and-shock-absorber-for-ktm-1290-super-adventure-r-2017-2020.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă (editat) Tu ai dreptate. Da sunt pentru vărul ei, R, care are cu totul altă suspensie. Nu sunt compatibile între ele .Rc are 2 arcuri față S are unu. Altă dimensiune la arcul spate. Pentru S nu face nimeni. Și mă întreb de ce Editat 16 ore în urmă de tzunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 15 ore în urmă Admin Share Postat 15 ore în urmă Da, draci să-i mănânce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate