Sari la conținut

Yamaha yzf250

marius15
 Share

Postări Recomandate

La 25.03.2025 la 20:42, mircea.cazachevici a spus:

Buna ziua si tie!

Poate pentru ca fierbe? Si ai luat un cross, care are radiatoare foarte mici, nu are ventilator si e facut nu pentru hard enduro, ci pentru viteza? 

Ce se face în cazul de fata? Se gripeaza motorul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana la urma da, va fi afectat motorul daca il fierbi frecvent. Se va arde garnitura de chiulasa, ceva se va intampla.

Cel mai simplu e sa o vinzi si sa iei un enduro, nu un cross. Ca la un cross nici ambreiajul nu e ce trebuie, nici roata spate.....te chinui cu el

Dar mai poti sa incerci cate ceva.

1. Schimba busonul de la radiator. Poate nu mai tine presiunea corespunzatoare, si atunci iti da pe afara mai devreme decat ar trebui

2. Cauta un 12V printre firele de pe motorul tau. Nu stiu daca o sa gasesti, ca stiu ca cross-urile nu au gandit niciun 12V pentru alti consumatori. Si am impresia ca dau doar curent alternativ. Dar daca ma insel si gasesti, poti monta un ventilator pe radiator, cu actionare la buton.

Link spre comentariu

La 25.03.2025 la 18:39, marius15 a spus:

Salut! În cauza este vorba despre yamaha yzf250 2010. De ce după o anumita perioada când motocicleta este pusa într-o sarcina mai grea, începe sa curgă lichid pe lângă capacul de la radiator și prin furtunul de surplus? Multumesc

Lichidul care curge e fierbinte sau mult sub temperatura de fierbere?

Link spre comentariu