Sari la conținut

Se poate conduce legal xt660 fără limitare la categoria A2?

paul204
 Share

Postări Recomandate

• Moderatori

Au fost facute serii de 35 si 35,3 kW.Cel ce este de 35,3kW,conform legii,trebuie limitat.

La fel sunt variante de 35,3 kW si in cazul Yamaha MT03,Aprilia Pegaso 650 si Derbi Mulhacen 659 Scrambler.

Aprilia Pegaso 650 Strada ce am avut-o acum cativa ani era de 35,3 kW.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am înțeles, mulțumesc pentru răspuns! Vreau sa cumpăr de la un prieten un xt660r 2007 care are 35 kw 189 kg , atât în talon cât și în CIV, știu ca este o întrebare stupidă, dar 35 kw este puterea reală? Pentru că am auzit o teorie că puterea reala este 35.3 kw dar la cele înmatriculate înainte de 2018 sau ceva de genul, a fost aproximat la 35, iar cele înmatriculate mai recent a fost obligatoriu sa fie înmatriculate cu 35.3 kw (fără aproximare ).

Link spre comentariu

• Moderatori

Nu.

Daca bine tin minte,diferenta era legata de legislatia fiecarei tari in care se trimiteau la vanzare(cu sau fara A2).

Link spre comentariu

Just now, Kristian said:

Nu.

Daca bine tin minte,diferenta era legata de legislatia fiecarei tari in care se trimiteau la vanzare(cu sau fara A2).

Deci cele trimise în Europa erau cele cu 35 kw . Și în tarile unde nu exista categoria A2 cele cu 35.3 kw . Până acum puteam sa bag mâna în foc că toate au 35 kw fix.

2 minutes ago, Speedy.K said:

Si daca ar fi crezi ca iti verifica cineva puterea reala cand o treci pe numele tau? Daca e inmatriculata deja in tara se face transcrierea pe noul proprietar si gata.

Sunt multe xt660 pe olx care sunt deja înmatriculate cu 35.3 kw .

Link spre comentariu

• Moderatori
Chiar acum, paul204 a spus:

Deci cele trimise în Europa erau cele cu 35 kw . Și în tarile unde nu exista categoria A2 cele cu 35.3 kw . Până acum puteam sa bag mâna în foc că toate au 35 kw fix.

:)

Daca ai A2,mare atentie la acte-ce scrie in ele.

Link spre comentariu

4 minutes ago, Kristian said:

Ma refer inainte de cumparare.

Nu dupa,cand incepi sa circuli si doar constati... :)

Am circulat puțin cu ea și doar după ce am aflat de unele ca au 35.3 am mers repede sa ma uit în talon dacă este 35 fix :))). Noroc că are 35 fix. Deci da , mare atenție la acte !

Editat de paul204
Link spre comentariu

• Moderatori

Dupa ce iti iei A-ul,daca vrei sa o pastrezi,o sa-ti dau link unde sa trimiti ECU-ul pentru un reflash. :)

Link spre comentariu

Just now, Kristian said:

Dupa ce iti iei A-ul,daca vrei sa o pastrezi,o sa-ti dau link unde sa trimiti ECU-ul pentru un reflash. :)

Are filtru k&N și powercomander dar harta stock ,  acum mă gândeam dacă să-l las sau nu ( nu știu dacă ii mărește puterea )

Link spre comentariu

Acum 13 ore, paul204 a spus:

Are filtru k&N și powercomander dar harta stock ,  acum mă gândeam dacă să-l las sau nu ( nu știu dacă ii mărește puterea )

Daca are Power Commander, harta este alterata prin Power Commander, in mod indirect. Power Commanderul ajusteaza parametrii de injectie. Daca vrei sa iti rescrii harta de ECU nu are rost sa tii si PC-ul intrucat rescrierea hartii de pe ECU ofera ajustabilitate mai fina decat poate PC.

Link spre comentariu

3 hours ago, Ruginel said:

Daca are Power Commander, harta este alterata prin Power Commander, in mod indirect. Power Commanderul ajusteaza parametrii de injectie. Daca vrei sa iti rescrii harta de ECU nu are rost sa tii si PC-ul intrucat rescrierea hartii de pe ECU ofera ajustabilitate mai fina decat poate PC.

Am înțeles,  mulțumesc!

Link spre comentariu