Kagemusha Postat ieri la 17:12 Share Postat ieri la 17:12 Cum spune titlul, se vinde stander/elevator marca Acerbis, potrivit pentru motociclete de motocross, off road sau dual sport. Cam așa arată: Câteva detalii: - construcție din oțel; - prevăzut cu amortizor hidraulic pentru revenire; - siguranță pentru a preveni revenirea accidentală; - înălțime minimă între 23.5-36cm; - înălțime maximă între 33-46cm; - partea superioară rotativă la 360 grade, pentru a permite lucrul facil la motocicletă; - greutate maximă suportată 139-160 kg, diferă de la site la site, eu l-am probat cu un CRF 300L și a făcut față excelent. Starea produsului este impecabilă, a fost folosit o singură dată când am dat jos roțile de pe capră pentru a schimba anvelopele. Pentru moment nu se află în țară, va fi disponibil începând cu vinerea viitoare, 6 iunie. Fără acte, ITP și RCA expirate, nu ofer fiscal. Prefer probă și ridicare personală în Măgurele - Ilfov sau București, nu trimit în țară decât cu plata în avans a transportului. Dacă cineva este interesat, se vinde pentru că în România am o altă magaoaie, pe care o folosesc și la Indian și nu are sens să-l păstrez și pe acesta. Prețul este 50% din cel mai mic preț pe care-l găsiți pe net pentru unul nou. Contact la 0722.640.268 telefon sau WhatsApp, dacă nu răspund imediat sun înapoi. Revin cu poze reale cu obiectul după ce-l aduc din Grecia unde este "cazat" pentru moment. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Salut, m-ar interesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate