Francesco Postat ieri la 16:49 Share Postat ieri la 16:49 Vreau să cumpăr un ktm 300 si aș vrea să îi pun jante si cauciucuri de asfalt (supermoto) dacă aș pune semnalizări, faruri etc aș putea să îl omologhez să merg cu el pe drum fără probleme legale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat ieri la 17:14 Share Postat ieri la 17:14 Sunt pe olx destule deja inmatriculate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Ia-ti deja inmatriculat Sunt destule pe olx ce se lauda a fi "cu acte de inmatriculare", insa vei avea surpriza ca nu mai pot fi inmatriculate. In Romania In fiecare an se tot schimba legi si norme de poluare, si ai surprize ca un motor ce putea fi inmatriculat anul trecut nu mai poate fi inmatricultat anul acesta pentru ca nu e nu are o norma de poluare mai mare.. Ca si idee, eu am fost prins cu o Beta 300 inmatriculata, pe strada, cand ma intorceam din padure. Am scapat fara probleme, in timp ce colegii ce erau cu mine si nu aveau motoare inmatriculate si-au luat dosare penale. Deci nu e de joaca Ia-ti direct inmatriculat si scapi de probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate