banditbiker82 Postat ieri la 14:31 Share Postat ieri la 14:31 Salutare oameni buni! Am de vanzare 3 casti care stau si aduna praf prin casa din cauza upgradului facut, asa ca sper sa se bucure altcineva de ele. Toate 3 sunt in stare buna, castile Axxis vin cu saculet si cutie, sunt ca si noi. Doar casca MT are cateva urme de uzura pe ea, nu au fost niciodata implicate in accidente. Castile sunt urmatoarele : Axxis Oni - Negru cu portocaliu neon -Masura S - Pret 350 lei Axxis Jet - Neagra cu grafica Skull Pistons - Masura L (Vine cu modele de ochelari retractabili albi si fumurii) - Pret 300 de lei MT Genesis Flip-up -Negru lucios -Masura XL - vine cu pinlock montat si viziera transparenta fara intercom - 450 lei Castile pot fi vazute si probate in Branesti , Ilfov , pe vechiul drum spre mare sau in zona Cora Pantelimon. Contact : 072.072.19.69 - Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 16:21 Share Postat ieri la 16:21 (editat) La Axxis Oni ai si cozorocul? Mandibula banuiesc ca e detasabila, nu? Editat ieri la 16:21 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat ieri la 16:58 Autor Share Postat ieri la 16:58 Da, am si cozorocul si mandibula este detasabila... Este noua, am si cutia de la ea si saculetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 13 ore, banditbiker82 a spus: Da, am si cozorocul si mandibula este detasabila... Este noua, am si cutia de la ea si saculetul. As lua-o eu. Daca poti sa mi-o rezervio zi-doua, ca sunt in mutari cu casa si nu pot sa promit ca trec sa o probez azi-maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă Acum 7 ore, Speedy.K a spus: As lua-o eu. Daca poti sa mi-o rezervio zi-doua, ca sunt in mutari cu casa si nu pot sa promit ca trec sa o probez azi-maine. Sigur, nu mă grăbesc să le vând doar că nu le mai folosesc. Mă anunți când vrei să ne vedem, eventual să o probezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate