Lazarescu Postat ieri la 17:49 Share Postat ieri la 17:49 (editat) Buna ziua! sunt nou in lumea moto si as vrea sa cumpar acest motor Suzuki sv650s 2006 65000km numere rosi neinmatriculata am vorbit cu proprietarul si a spus ca are motorul de la un spaniol si ca vrea sa il vanda sa si cumpere ceva mai mare si ca singurele lucruri pe care le a schimbat au fost lichidul din frane si uleiul acum singura problema pe care a mentionat o a fost ca ambreiajul patineaza putin cand motorul este rece dar cand se incalzeste putin nu mai face asa a spus ca are ceva legatura cu un arc de la ambreiaj nu ma pricep el a zis ca nu e o problema mare si ca e normal sa faca asa ca motorul are o varsta motorul arata bine full carenat fara prea multe urme de uzura doar o mica crapatura pe partea dreapta a carenei totul este stock fara modificari , pretul este de 1850 negociabil pare putin cam ieftin acum nu ma pricep prea bine cu preturile dar pare cam putin mai alesc ca este a doua generatie cea pe injectie , daca ma ti putea ajuta cu o parere mentionez ca este primul motor pe care il cumpar multumesc anticipat.https://www.olx.ro/d/oferta/sv650s-2006-65k-km-IDjwJA9.html?reason=observed_ad Editat ieri la 17:54 de Lazarescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Un sfat de bun simț, dacă nu te pricepi, (și e clar că nu te pricepi) plătește un mecanic sau ia un prieten cu experiență să verifice ceea ce cumperi. În principiu, un vânzător îți spune tot ceea ce dorești să auzi, ca să-și vândă marfa. Poate n-o fi cazul tău, nu cunosc vânzătorul, dar nici nu se pot da sfaturi pertinente pe net, vizionând 2-3 poze. Iar un ambreiaj trebuie să facă aceeași treabă și la rece și la cald, ce-i prostia asta cu "patinează la rece"? Până la urmă, tot la un mecanic ajungi, pentru arcul ăla! Și atenție la acte, cum adică l-a luat de la un spaniol și are numere roșii? Nici nu l-a înmatriculat și s-a hotărât să-l vândă? Eu unul, dacă aș cumpăra o mobră aș fugi a doua zi la înmatriculare și apoi călare pe ea să văd ce poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă (editat) sustin ce zice colegul de mai sus. mereu am admirat sv-urile imbracate, f reusit model dp meu de vedere. *estetic, nu discut de chestii tehnice ca nu cunosc. Editat 21 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 12 ore, Lazarescu a spus: Buna ziua! sunt nou in lumea moto si as vrea sa cumpar acest motor Suzuki sv650s 2006 65000km numere rosi neinmatriculata am vorbit cu proprietarul si a spus ca are motorul de la un spaniol si ca vrea sa il vanda sa si cumpere ceva mai mare si ca singurele lucruri pe care le a schimbat au fost lichidul din frane si uleiul acum singura problema pe care a mentionat o a fost ca ambreiajul patineaza putin cand motorul este rece dar cand se incalzeste putin nu mai face asa a spus ca are ceva legatura cu un arc de la ambreiaj nu ma pricep el a zis ca nu e o problema mare si ca e normal sa faca asa ca motorul are o varsta motorul arata bine full carenat fara prea multe urme de uzura doar o mica crapatura pe partea dreapta a carenei totul este stock fara modificari , pretul este de 1850 negociabil pare putin cam ieftin acum nu ma pricep prea bine cu preturile dar pare cam putin mai alesc ca este a doua generatie cea pe injectie , daca ma ti putea ajuta cu o parere mentionez ca este primul motor pe care il cumpar multumesc anticipat.https://www.olx.ro/d/oferta/sv650s-2006-65k-km-IDjwJA9.html?reason=observed_ad Salut, Ca sa nu o mai lungim cu analiza pe text: e o cotoarba, fugi! Evita Orice vânzător serios da mai multe detalii in anunț, nu 3 cuvinte și eventual celebrul mesaj: "pentru cei cu adevărat interesați mă pot suna că nu răspund la mesaje." Evita și mai caută că asta nu e ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 8 ore în urmă Moderatori Share Postat 8 ore în urmă @Lazarescu,primo,pune mana si iti completeaza toate datele de la avatar. Secundo,lasa motocicleta aia in pace,are prea multi km pe ceas.Sa speram ca nu-s dati si inapoi nitel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate