SONYC Postat ieri la 06:52 Share Postat ieri la 06:52 Specificatii Producator: Puig Culoare: Negru Material: Otel Cod produs: 4322N Coduri accesorii: 4349P + 5333P Stare produs: Nou Produsul este asamblat, dar niciodata utilizat. Ambele accesorii de prindere sunt incluse. Localitate: Bucuresti Pret: 200 de lei Metoda de contact: raspuns in cadrul topicului sau mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 12:34 Share Postat ieri la 12:34 Salut. Daca te rog sa masori inaltimea cu el culcat ca si cum ar avea mobra pusa pe el sunt ibraznic? Ca l-as lua eu, dar m-am tapuit deja cu unu' care era prea scurt in brate si nu ridica destul Translantul ca sa desprinda roata de sol. Merci frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat ieri la 12:47 Autor Share Postat ieri la 12:47 Acum 11 minute, Speedy.K a spus: . Salut, Nu esti obraznic, dar ai deja informatia asta in fotografia nr 2. Sunt de pe site-ul oficial, prin urmare ma indoiesc ca n-ar fi corecte cifrele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 12:57 Share Postat ieri la 12:57 Scuze, vident ca nu m-am uitat pe poze. Verific si-ti zic. Merci inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat ieri la 13:14 Autor Share Postat ieri la 13:14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate