frankone Postat Iulie 11, 2025 Share Postat Iulie 11, 2025 Vand termoscud aproape nou, a fost folosit la un sfarsit de sezon cateva saptamani, fara niciun defect sau urma de uzura. Pret de nou 700-800 ron, in functie de site.. pret de vanzare 400 ron fix. Ideal predare in Cluj-Napoca, dar cu plata transport in avans, pot trimite si in tara. Poza este de pe net. Contact: mesaj aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 12, 2025 Autor Share Postat Septembrie 12, 2025 Vine frigul, (re)devine de actualitate, inca e valabil, cine mai doreste, cine mai pofteste?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 22, 2025 Autor Share Postat Octombrie 22, 2025 350 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Vineri la 20:34 Autor Share Postat Vineri la 20:34 300 ca sta degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă recomand produsul, am aceeasi husa montata la Majesty. Iarna asta am mers pana la 0 grade naveta pe A3 - 15km desi aveam pantaloni subtiri de lucru nu se simte deloc vantul, doar ce se strecoara pe jos. excelent produs pentru cei care merg tot timpul anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 9 ore, Cavaleru a spus: recomand produsul, am aceeasi husa montata la Majesty. Iarna asta am mers pana la 0 grade naveta pe A3 - 15km desi aveam pantaloni subtiri de lucru nu se simte deloc vantul, doar ce se strecoara pe jos. excelent produs pentru cei care merg tot timpul anului. Mersi de recomandare. Intr-adevar se simte diferenta, l-as fi tinut daca se potrivea si pe forza-ul (mai) nou, dar cum nu a fost sa fie... va incalzi pe altcineva. Sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate