bursyllac Postat Marți la 08:31 Share Postat Marți la 08:31 (editat) Salut. Urmează să fac un upgrade la echipamentul video, prin urmare scot la vânzare pachetul actual: - GoPro Hero 7 Black - carcasă + sistem de prindere - 2 încărcătoare Dual Charge - 4 baterii extra (5 în total) Predare personală în București, Sectorul 6 Contact: 0736 495 807 Preț: 750 de lei, discutabil. . . Editat Marți la 08:33 de bursyllac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
summer Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Doresti sa faci upgrade la ce anume, daca nu sunt prea indiscret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Trebuie să mă hotărăsc la una din astea 3 variante: 1. DJI Osmo Action 5 Pro 2. Insta360 Action Pro 2 3. Insta360 X5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă osmo action 5 pro genial cu insta360 x5 o sa ai o multime de prelucrat si nu se merita mai bine iei o telecomanda la oa5p si e genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Am DJI Osmo Action 5 Pro si este peste GoPro. Doar daca iei in calcul durata de viata a unui acumulator iti dai seama ca GoPro mai are de mancat mult pana ajunge la nivelul DJI. Iar de conectivitate cu microfoane wireless, senzor de lumina si sistemul clip magnetic nu mai discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Pe hârtie, lupta pare strânsă între DJI Osmo Action 5 Pro și Insta360 Action Pro 2. Niște avantaje și dezavantaje de ambele părți. Varianta cea mai simplă mi-ar fi să iau una din astea 2. În schimb, în tura de TET de anul ăsta am împrumutat o cameră Insta360 X3. Dacă ar fi să găsesc variantele optime de montat pe motociclete (montatul ditamai camerelor din seria X pe cască e exclusă), Insta360 X5 devine o opțiune interesantă prin versatilitatea editării și a video-urilor mai inedite pe care le poți face. Doar că asta vine cu mult mai multă muncă și încă nu m-am decis dacă mă înham la așa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate