RaduVoinesti Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Va salut cu respect. Am achizitionat un ZIM350 cu motor de IJ350. ZIMul este un mic tractoras gen atv cu tiranti si priza de putere. Are motorul cu 2 cilindri aprincere pe 12V. Are ceva lipsa la aprindere pentru ca am niste mufe in aer si asta vreau sa depistez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 8 ore în urmă Moderatori Share Postat 8 ore în urmă Fii amabil si completeaza-ti datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă (editat) Acum 4 ore, RaduVoinesti a spus: Are ceva lipsa la aprindere Mufa pe care o ai in mana este mufa de aprindere, la fel ca cea care este cuplata pe acel modul de aprindere cu radiator de aluminiu (este copie sistem Bosch anii '70-80). Posibil sa ai doua aprinderi, una pt fiecare cilindru, dar am nevoie de mai multe poze cu ansamblul motorului ca sa vad. Editat 7 ore în urmă de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduVoinesti Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 4 ore, Nguyen a spus: Mufa pe care o ai in mana este mufa de aprindere, la fel ca cea care este cuplata pe acel modul de aprindere cu radiator de aluminiu (este copie sistem Bosch anii '70-80). Posibil sa ai doua aprinderi, una pt fiecare cilindru, dar am nevoie de mai multe poze cu ansamblul motorului ca sa vad. Multumesc, cred ca ai dreptate, mufa alba se potriveste la acel modul. Am sa fac mai multe poze sa fie mai clar. Problema e unde sa incep sa caut acel modul. Spui ca e o copie Bosch poate gasesc originalul Acum 5 ore, Kristian a spus: Fii amabil si completeaza-ti datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba. Am completat cat am putut. Nu sunt neaparat motociclist, dar fiindca ATVul meu are motor de IJ am zis sa intreb aici, cred ca au multe in comun. Multumesc Editat 2 ore în urmă de RaduVoinesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate