Mircea.gabi Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Salut, am un Honda cbr de 125 2007 pe injecție, motorul are ezitări la accelerație și nu are putere în el dintr o dată am schimbat, filtrele , pompa de benzină, injector, clapeta de accelerație, filtru de aer și tot nu merge. Știe cineva ce cauze ar avea ? 7b635c34-37d9-4876-b08e-6ed7f9e5a82c.mov 7b635c34-37d9-4876-b08e-6ed7f9e5a82c.mov Editat 1 oră în urmă de Mircea.gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Salut. Pare că se îneacă, nu-mi dau bine seama. Cea mai utila soluție este să ajungi la un mecanic moto cu el. Astfel nu mai cheltui bani aiurea pe ce ți se pare că trebuie înlocuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea.gabi Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă A fost băgat și în service.. Mai știe cineva ceva cauze ce ar putea fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 23 minute în urmă Share Postat 23 minute în urmă Pai si serviceul ce a zis, ce a facut, de ce n-a rezolvat? N-ai platit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea.gabi Postat 22 minute în urmă Autor Share Postat 22 minute în urmă A schimbat clapeta cu injector, a mers puțin și tot la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate