d a n Postat Marți la 16:53 Share Postat Marți la 16:53 Sansele sunt mici, dar poate se gaseste vreun doritor.... Plec joi dimineata din Bucuresti spre Grecia, cu intoarcere duminica. Prima noapte Komotini sau Kavala, apoi Halkidiki si retur pe alt traseu. Mers chill, nu pe huliganeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Marți la 18:57 Share Postat Marți la 18:57 Poi in afara de Buc-Giurgiu ...nu mai vad pe unde ai putea huliganeala ...fara deformare portofel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă S-a dus moda cu fugăreală prin Bulgaria... Iar mersul pe autostradă cu moto mi se pare total plictisitor, nu știu ce plăcere și avea să mergi cu 130 in linie dreaptă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat 17 ore în urmă Autor Share Postat 17 ore în urmă Bine ca s-au inventat secundarele, mai ales prin Bulgaristan. Sunt ele apocaliptice, dar asta e si farmecul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă (editat) Cu o motoretă adecvată, te descurci onorabil, n-am avut probleme deosebite niciodată. Au și drumuri bune, nu doar proaste. Cu mobra n-am intrat decât o singură dată la bulgari pe autostradă, de nevoie (btw, e gratis, am aflat după ). Editat 10 ore în urmă de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 1 oră, Lucian_M a spus: S-a dus moda cu fugăreală prin Bulgaria... De unde pana unde? Abia ce m-am intors din Bulgaria si urmeaza sa plec iar. Au nspe' mii de drumuri secundare pe care le poti utiliza, eu unul asa faceam si inainte de moda asta noua cu camerele pentru viteza medie intre puncte. Cat despre amenda in sine cand te prinde in fapt, daca se incadreaza sub 50 de leva si fara puncte pe permis, eu unul sunt dispus sa ii platesc pentru a merge in ritmul meu. Am incercat pret de 10 min sa merg ca ei, dar n-am avut cum mai mult de atat, ei acum nu mai merg nici cu 50 cand e limita 50, merg cu 30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă aaaaa...dvs mergeti pe opulenta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 4 ore, SONYC a spus: De unde pana unde? Abia ce m-am intors din Bulgaria si urmeaza sa plec iar. Au nspe' mii de drumuri secundare pe care le poti utiliza, eu unul asa faceam si inainte de moda asta noua cu camerele pentru viteza medie intre puncte. Cat despre amenda in sine cand te prinde in fapt, daca se incadreaza sub 50 de leva si fara puncte pe permis, eu unul sunt dispus sa ii platesc pentru a merge in ritmul meu. Am incercat pret de 10 min sa merg ca ei, dar n-am avut cum mai mult de atat, ei acum nu mai merg nici cu 50 cand e limita 50, merg cu 30. Păi am zis că doar o dată am intrat cu moto pe autostradă, am alergie la așa ceva pe două roți, am mai zis. Pe drumuri secundare o ard și eu, nu o dată am fost atenționat pentru radar, până acum n-am luat amenzi pentru viteză în străinătate, nu o ard tare, dar nici nu merg legal decât unde impune traficul. Să fim serioși, cine merge cu 90 între localități? Poate doar dacă e drumul nasol tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Bre s-au pus cu amenzile pe noi cu camerele astea de calculează viteza medie. Deja pe grupurile de auto au început să primească amenzile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă Camerele astea sunt doar pe autostrazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Nu, sunt și pe drumuri nationale. De obicei te atentioneaza navigatia la intrarea si iesirea dintr-un astfel de sector. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate