Jump to content

3.14

Membru
 • Posts

  210
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 3.14

 1. Verifici transmisia ...in speta ...variator , curea ,ambreiaj .
 2. Hoceag vandut ....mobret vandut ....masina vanduta ...bro esti ok ? Vis-a-vis de comisioane ...vezi ca eu am trimis 10 link-uri
 3. Prius cu GPL , exclusiv in Buc , si numai la ore de visss...
 4. Vezi cum e cand descoperi apa calda ?...incepi sa-ti faci probleme giratorii .
 5. Terminati mah cu prostiile ... a fost o parcare regulamentara si inspirata .
 6. In giratoriu e simplu : intra cine poate , iese cine poate .....restul e vorbaraie inutila
 7. Ce ai facut bobitza ? ...usile nu ie pentru oamenii cinstiti...pune carpa ! ...se muleaza pe.orice
 8. Eu ma vad in fiecare zi ! ...am un dispozitiv numit oglinda .
 9. Multumesc pt gazduire. Se poate inchide.
 10. Dupa cum estimam ...depus cerere online pt scoatere de la fiscal , in data de 5.04.2022 .......solutionata cu succes astazi 26.04.2022 I Sect.4
 11. Dar tare suparat esti bre . Comunitatea iti multumeste ca ai fost vigilent , si intr-un total spirit non-combat , ai tras pe dreapta . ...ce nu inteleg este .....ce ai cu tiristii ???....adica uite ...ai devenit dusmanu' lu Nea' Goe....gratuit .
 12. Nu te mai uita dupa pret ...incearca sa vezi ce feedback au instructorii . Ca fapt divers ....am facut scoala( vb de anul asta ) apoi orele de traseu . Intamplarea a facut ( sa pot sa le.fortez mana ) sa fac cam toate orele in timp scurt . Ultimile ore ...a trebuit sa inghit galusca si sa le fac cu 3 instructori diferiti ( 4 in total ) Dpmdv ...ultimii 3 instructori eu i-as fi dat afara fara remuscari . Conteaza enorm instructorul si mai putin banii sau masina pe care face . Si pt neprihaniti ...B-ul il am.de peste 25 ani ...deci stiu la ce sa ma astept de la un instructor . Spor in alegeri .
 13. Atata polologhie pt un filtru de scuter ....lol Chiar is curios ...cat timp sau bani se castiga la burete fata de hartie ?
 14. Nu se merita / justifica o bujie iridium pe agregatu lu matale . Nu primesti nimic in plus pt diferenta de 50-80 lei dintre bujii . Pune ce scrie in manual si baga ture linistit .
 15. Fix de la data trecuta in contract . ....niste jeguri Viva digitalizare sect.4
 16. Cu o floare nu se face primavara ....bine...nici cu 2
 17. Apreciez comm...chiar si cand dai la gioale ....da' sa stii ca am protectii hard .....nu simt ......adica tind spre nesimtit ...pana mea ....ai beut apa dupa easy ?...duamne fereste asa ceva ....te credeam uom serios !
 18. Ai postat doar ca sa iasa la numar ? Ca fapt ''devers"...mai este inca un user care asteapta un fiscal de la mine ....asta e sectorul 4 . Si ca sa incheiem si aceasta ''polemica '' o sa fac un print screen cu mailul de depunere si cel de primire .
 19. Revizia nu am facut-o pentru ca nu am avut timp. Kitul de revizie este valabil si se da odata cu masina - ulei , filtru ulei , filtru aer , filtru polen ( habitaclu ) Ce ar trebui schimbat la ea am scos pe o foaie cu tot cu preturi actualizate - in jur de 580 lei tot - fara manopera ......asta ca sa fie spre impecabila . Altfel , masina este functionala , merge in fiecare zi si este deplasabila pe absolut orice distanta . Evident , atata timp cat nu ma costa nimic , putem merge inclusiv la reprezentanta . Toate actele sunt ok si se vinde numai cu transcriere . Cand esti hotarata si crezi ca aceasta este cea mai buna oferta pentru tine , te astept in prv ca sa stabilim ce si cum , inclusiv sa ne auzim la tf . Daca intre timp doresti orice alta info / foto /...etc , ...nu ezita . Ah ....si am uitat ...ca sa nu existe discutii : fiscalul la sectorul 4 se ia doar online si in marinimia lor digitalizata nu-l pupi mai repede de 10 zile lucratoare ....mai precis intre 15-20 zile calendaristice . Cine zice ca ti-l da pe loc ori e un mare mincinos ori o fi neam cu Baluta !
 20. Up.date: 1.500 euro pret fix. Saracie buna de naveta ...consum mic , confortabila
 21. Cei 4 evanghelisti sunt 3 Luca si Matei Pentru autostrada , da nu aveai viteza mare ...era chiar mica . Pt cazul tau .... a fost mult prea mare !
 22. Pret nou , 1700 ...cine mai doreste , cine mai pofteste .
×
×
 • Create New...