Sari la conținut

Din scurt, Bulgaria si Grecia 23.10-26.10

d a n
 Share

Postări Recomandate

Sansele sunt mici, dar poate se gaseste vreun doritor....

Plec joi dimineata din Bucuresti spre Grecia, cu intoarcere duminica.

Prima noapte Komotini sau Kavala, apoi Halkidiki si retur pe alt traseu.

Mers chill, nu pe huliganeala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu o motoretă adecvată, te descurci onorabil, n-am avut probleme deosebite niciodată. Au și drumuri bune, nu doar proaste. Cu mobra n-am intrat decât o singură dată la bulgari pe autostradă, de nevoie (btw, e gratis, am aflat după 🤣).

Editat de Lucian_M
Link spre comentariu

Acum 1 oră, Lucian_M a spus:

S-a dus moda cu fugăreală prin Bulgaria...

De unde pana unde? Abia ce m-am intors din Bulgaria si urmeaza sa plec iar. Au nspe' mii de drumuri secundare pe care le poti utiliza, eu unul asa faceam si inainte de moda asta noua cu camerele pentru viteza medie intre puncte. Cat despre amenda in sine cand te prinde in fapt, daca se incadreaza sub 50 de leva si fara puncte pe permis, eu unul sunt dispus sa ii platesc pentru a merge in ritmul meu. Am incercat pret de 10 min sa merg ca ei, dar n-am avut cum mai mult de atat, ei acum nu mai merg nici cu 50 cand e limita 50, merg cu 30.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, SONYC a spus:

De unde pana unde? Abia ce m-am intors din Bulgaria si urmeaza sa plec iar. Au nspe' mii de drumuri secundare pe care le poti utiliza, eu unul asa faceam si inainte de moda asta noua cu camerele pentru viteza medie intre puncte. Cat despre amenda in sine cand te prinde in fapt, daca se incadreaza sub 50 de leva si fara puncte pe permis, eu unul sunt dispus sa ii platesc pentru a merge in ritmul meu. Am incercat pret de 10 min sa merg ca ei, dar n-am avut cum mai mult de atat, ei acum nu mai merg nici cu 50 cand e limita 50, merg cu 30.

Păi am zis că doar o dată am intrat cu moto pe autostradă, am alergie la așa ceva pe două roți, am mai zis. Pe drumuri secundare o ard și eu, nu o dată am fost atenționat pentru radar, până acum n-am luat amenzi pentru viteză în străinătate, nu o ard tare, dar nici nu merg legal decât unde impune traficul. Să fim serioși, cine merge cu 90 între localități? Poate doar dacă e drumul nasol tare.

Link spre comentariu

Acum 16 minute, d a n a spus:

Niste bulangii…

D-aia rujati. Au luat toata placerea de a mai merge pe acolo, adica sa merg cu 50...... imi iau un moped si ma plimb cu el pana la Ruse si inapoi si aia a fost excursia. 

Link spre comentariu

Acum 13 ore, Lucian_M a spus:

Păi am zis că doar o dată am intrat cu moto pe autostradă, am alergie la așa ceva pe două roți, am mai zis.

Ce treaba are autostrada in discutia asta? Doar pentru ca permite un regim mai mare de viteza, de asta ai vrut sa insisti cu ea? Camerele nu sunt doar pe autostrada, ci si pe celelalte drumuri.

nu o dată am fost atenționat pentru radar

Asta daca e un echipaj fix, ceea ce din nou nu face obiectul discutiei.

cine merge cu 90 între localități?

Noi nu, bulgarii insa da, chiar bine sub 90.

Acum 15 minute, Lucian_M a spus:

Urmează și la noi, cât de curând.

Aveau de gand, dar au aparut "brusc" niste piedici. Sper sa fie piedici atat de serioase incat sa renunte la idee cu totul.

Acum 9 minute, DonFlamingo a spus:

Au luat toata placerea de a mai merge pe acolo, adica sa merg cu 50...... imi iau un moped si ma plimb cu el pana la Ruse si inapoi si aia a fost excursia.

Ai pus punctul pe i. Noroc ca mai avem si alti vecini pe care ii putem vizita :)

Link spre comentariu