press187 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Salutare, A reușit cineva să obțină acord de acces cu motocicleta pe drumuri forestiere în Prahova sau Dâmbovița? Orice experiență sau sfat e binevenit — Mulțumesc! Ride safe & respect the forest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Slabe sanse sa te intelegi cu Romsilva. Poate doar daca vrei sa organizezi vreun eveniment de amploare, gen Romaniacs. Altfel, din cate stiu, sunt rigizi ca un trunchi de stejar batran. Ce te intereseaza, mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Salut, recent pt o tura organizata https://motoadventuro.eu/ am cerut drept de acces pe drumuri forestiere intre Vidraru si Topolog de la directia silvica Arges. Au fost destul de deschisi si s-a obtinut autorizatia. La fel am incercat si in muntii Baiului sa obtinem autorizatie, dar zona din golul alpin nu tine de Romsilva, ci de 4 primarii. Le-am contactat dar cu exceptia primariei Comarnic, nu aveau nici o idee despre ce vb Deci pt zone forestiere, contacteaza mai intai directia silvica a judetului respectiv si ei ar trebui sa-ti dea un formular, sa ceara traseul exact si in caz ca o aproba, sa informeze ocoalele silvice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate