ThePetra Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 Salutari, cunoașteți pe cineva care m-ar putea ajuta cu achizitionarea si transportul unei motociclete din Varese (Italia) pana in Piatra Neamț (Romania). Este vorba despre o motocicleta Voge DS525X. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 Salutare...+40726454562..am un prieten in zona Livorno,Pisa in acest weekend, cu o duba..vine in Romania si are loc...daca nu e prea complicat, te poate ajuta.. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Octombrie 26 Moderatori Share Postat Octombrie 26 Acum 20 ore, ThePetra a spus: Salutari, cunoașteți pe cineva care m-ar putea ajuta cu achizitionarea si transportul unei motociclete din Varese (Italia) pana in Piatra Neamț (Romania). Este vorba despre o motocicleta Voge DS525X. Te rog sa-ti completezi urgent datele de la avatar,sa stim cu cine stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Vineri la 10:58 Share Postat Vineri la 10:58 La 26.10.2025 la 10:45, Kristian a spus: Te rog sa-ti completezi urgent datele de la avatar,sa stim cu cine stam de vorba. Dar nu e mai simplu sa fie obligați sa completeze datele la avatar la crearea unui cont nou? Ca sincer sa fiu, nu știu câți din noi citesc un regulament complet, mai ales când trebuie doar sa pui o bifă că ai citit. PS: vad ca esti singurul moderator care ii roaga frumos, restul nu stiu ce fac, sau ii da cu ignor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Vineri la 11:06 Moderatori Share Postat Vineri la 11:06 Acum 7 minute, danytm a spus: Dar nu e mai simplu sa fie obligați sa completeze datele la avatar la crearea unui cont nou? Ca sincer sa fiu, nu știu câți din noi citesc un regulament complet, mai ales când trebuie doar sa pui o bifă că ai citit. PS: vad ca esti singurul moderator care ii roaga frumos, restul nu stiu ce fac, sau ii da cu ignor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 17:43 Share Postat Vineri la 17:43 Acum 6 ore, danytm a spus: Dar nu e mai simplu sa fie obligați sa completeze datele la avatar la crearea unui cont nou? Ca sincer sa fiu, nu știu câți din noi citesc un regulament complet, mai ales când trebuie doar sa pui o bifă că ai citit. PS: vad ca esti singurul moderator care ii roaga frumos, restul nu stiu ce fac, sau ii da cu ignor. Stii ce a zis Dabija?? Tu sa-ti vezi frumos de treburile tale, nu-i treaba ta ce fac ceilalti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate