edyneagu Postat ieri la 09:35 Share Postat ieri la 09:35 Salutare, este cineva dispus sa aducă o motocicleta cu atas din Ucraina, din zone relativ sigure? Am găsit ceva in Cernauti, cam la 50 km de granița cu România. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 09:39 Share Postat ieri la 09:39 ajunge un topic PS. fiind la sectiunea de Bursa, puteai lasa si un telefon de contact, un buget estimativ de care dispui pentru aceasta operatiune, locatia unde vrei sa ti se livreze mobra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat ieri la 09:56 Autor Share Postat ieri la 09:56 Ps. Moto ar trebui adusa in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 1 oră în urmă Moderatori Share Postat 1 oră în urmă Acum 23 ore, edyneagu a spus: Ps. Moto ar trebui adusa in Bucuresti. Inca odata,lasa o metoda de contact,chiar si un buget estimativ. @Keyser Söze am postat deodata acelasi lucru si ti-am sters comentariul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Nu e nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat 52 minute în urmă Autor Share Postat 52 minute în urmă Nu pot estima un buget pt ca nu stiu ce criterii se iau in calcul la un asemenea transport. Aștept o eventuala oferta si in funcție de asta vad dacă imi permit sau nu sa incheiem tranzacția. Avand in vedere ca o alta moto cu atas mi a fost adusa din Germania de la aproximativ 1700 km cu 500 € chiar nu stiu cat ar costa acum transportul. Tel. 0722652855 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate