SONYC Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Sa monteze camere ca sa ii surprinda si pe "soferii" care lovesc masini parcate pentru ca nu stiu sa invarta de un nenorocit de volan. Soferi care desigur ulterior evenimentului isi vad de drum, nu isi asuma fapta. Am fost plecat din tara cu mobra, cand m-am intors, masina lovita (bara fata). Astazi gasesc masina lovita din nou (bara spate + aripa). Bormasina cu percutie, cu asta le-as face gaura in masea. Ba nu, indepartare unghii cu patentul si apoi inserat degete in borcanul cu zarzavaturi. Ba nu, bulgari de sare ca mic dejun, pranz si cina, fara apa pentru o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 36 minute, SONYC a spus: Am fost plecat din tara cu mobra, cand m-am intors, masina lovita (bara fata). Astazi gasesc masina lovita din nou (bara spate + aripa). Vorba neamtului: Welcome to the club. Oricum ai scapat ieftin. Culmea este ca daca te duci la Militie si ai neinspiratia sa dai in scris ca ''acuma 1 saptamana am gasit masina lovita in parcare'' te mai si amendeaza si iti ia permisul pentru ca nu ai declarat accidentul in termenul legal. Am patit asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 4 minute, Silver Arrow a spus: Culmea este ca daca te duci la Militie si ai neinspiratia sa dai in scris ca ''acuma 1 saptamana am gasit masina lovita in parcare'' te mai si amendeaza si iti ia permisul pentru ca nu ai declarat accidentul in termenul legal. Am patit asta. Eu mi-s prost de fel, dar nu pana la capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 oră, SONYC a spus: Sa monteze camere ca sa ii surprinda si pe "soferii" care lovesc masini parcate pentru ca nu stiu sa invarta de un nenorocit de volan. Soferi care desigur ulterior evenimentului isi vad de drum, nu isi asuma fapta. Am fost plecat din tara cu mobra, cand m-am intors, masina lovita (bara fata). Astazi gasesc masina lovita din nou (bara spate + aripa). Bormasina cu percutie, cu asta le-as face gaura in masea. Ba nu, indepartare unghii cu patentul si apoi inserat degete in borcanul cu zarzavaturi. Ba nu, bulgari de sare ca mic dejun, pranz si cina, fara apa pentru o saptamana. Acum ceva ani am parcat masina la o iesire dintr-o parcare, primul loc cum ar veni. Am lipsit cateva ore si cand m-am intors, am gasit 4 urme diferite de vopsea pe bara, de la locul de langa mine. Eu nu aveam cum sa parchez aproape de cel de langa mine intrucat aveam masina in doua portiere si fiind lungi, aveam nevoie de spatiu ca sa pot sa cobor / urc. Deci toti au parcat ca pwla, iar cand au plecat din parcare, tot ca pwla au plecat si mi-au sters bara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate