Lucian_M Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă La 17.02.2026 la 22:49, 3.14 a spus: Am facut si 2-3 cumparaturi pt ea si mi-au ramas crush-bar-urile sa le iau luna viitoare . Ce e ăla crush-bar? Am mai văzut formularea asta, e ceva piesă care ți-a văzut cu tronc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă (editat) 10 hours ago, Lucian_M said: Ce e ăla crush-bar? Am mai văzut formularea asta, e ceva piesă care ți-a văzut cu tronc? Cum ti se intampla tie , mi s-a intamplat si mie ....csf ...ncsf. Eventual poti modifica tu ....inlocuieste ''u'' cu ''a'' si toata lumea este fericita Editat 1 oră în urmă de 3.14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Autocorect și neatenție. Îmi asum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate