Lucian_M Postat Aprilie 28 Share Postat Aprilie 28 La 17.02.2026 la 22:49, 3.14 a spus: Am facut si 2-3 cumparaturi pt ea si mi-au ramas crush-bar-urile sa le iau luna viitoare . Ce e ăla crush-bar? Am mai văzut formularea asta, e ceva piesă care ți-a văzut cu tronc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Aprilie 29 Autor Share Postat Aprilie 29 (editat) 10 hours ago, Lucian_M said: Ce e ăla crush-bar? Am mai văzut formularea asta, e ceva piesă care ți-a văzut cu tronc? Cum ti se intampla tie , mi s-a intamplat si mie ....csf ...ncsf. Eventual poti modifica tu ....inlocuieste ''u'' cu ''a'' si toata lumea este fericita Editat Aprilie 29 de 3.14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 29 Share Postat Aprilie 29 Autocorect și neatenție. Îmi asum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Aprilie 29 Autor Share Postat Aprilie 29 Sa revenim ...chiar imi place mobra ...se comporta exemplar in off , chiar mai bine decat aia mica , sau cel putin asa mi se pare mie I-am scobit si saua ...e mai bine acu . MOVI0582.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Aprilie 29 Share Postat Aprilie 29 33 minutes ago, 3.14 said: MOVI0582.avi Motoru' asta mere inainte cu spatele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Aprilie 29 Autor Share Postat Aprilie 29 (editat) 4 minutes ago, Bored Panda said: Motoru' asta mere inainte cu spatele?! ...e doar camera spate .Pot sa pun si fata ...dar nu credeam ca prezinta interes MOVI0582.avi Editat Aprilie 29 de 3.14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Aprilie 29 Share Postat Aprilie 29 1 minute ago, 3.14 said: ...e doar camera spate .Pot sa pun si fata ...dar nu credeam ca prezinta interes Am ametit in primele secunde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Aprilie 29 Autor Share Postat Aprilie 29 Am pus si camera fata ...dar sigur ametesti si acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Aprilie 29 Share Postat Aprilie 29 Sa vedem, zise orbul! Ok. Se vede din filmare ca mergeai mai tare cu spatele decat cu fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate