Ovidiu M Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Plin sezon, roata se invarte in continuare. Am trecut de 3.000 km, fara probleme pana acum (cu exceptia lantului cu mici urme de coroziune prezente de la primele ture din iarna cand mai era sare pe drumuri). Nu consuma ulei, nu curge nimic, reglajele de suspenise functioneaza ok, electronica nu a dat rateuri. Consumul de benzina e undeva la 4% pe DJ-uri si DN-uri (pe unde merg in cea mai mare parte a timpului si unde foarte rar trec de 120 km/h)) si 5-5,5% in oras. Am vazut ca s-a ieftinit: acum e 6k (sau 4k prin programul rabla). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 36 minute, Ovidiu M a spus: .... (sau 4k prin programul rabla). care s-a gatat in vreo 6-7 minute...., plm.... offtopic: stii ceva de starea drumului 105D, Agnita, Sasaus, Carta, Cartisoara?? acum vreo 5 ani am fost pe acolo si era acceptabil chiar si cu sportive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 10 minute, apriliacluj a spus: offtopic: stii ceva de starea drumului 105D, Agnita, Sasaus, Carta, Cartisoara?? acum vreo 5 ani am fost pe acolo si era acceptabil chiar si cu sportive Este chiar decent. Am fost recent la Balea Lac pe acolo. In jud. Sibiu sunt multe DJ-uri asfaltate recent sau in stare f buna. Recomand Sibiu- Agnita- Medias- Jidvei- Blaj- Pauca- Mandra- Ocna Sibiului- Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă multumesc de info! noi o sa venin dinspre Iernut, Tarnaveni, Medias, Agnita, si acolo pe la Baraj sa iesim la Cartisoara numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate