halalaie_ovari_norbert Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 Salutare! Va prezint o scurta excursie de anul acesta, mai exact din 1 mai. Impreuna cu un prieten incepator ( avea permisul luat de 5 luni ), am hotarat sa facem o tura de 3 zile cu puntul de plecare Alba Iulia, destinatia Medugorje (BiH). Prima zi ( 1000km ), Alba Iulia - Autostrada pana in Ungaria, de acolo in mare parte pe drumuri nationale, am trecut vre-o 100 km prin Croatia, tot pe national dupa care am intrat in BiH ( aprox 350 km pana la destinatie ) din care 250 drum national. Total 15 ore pana la destinatie. A doua zi o excursie lejera pana la mare in Croatia unde am intrat si in apa, desi nu era chiar calda, pranz pe malul marii ( erau unele terase deschise ), retur in Medugorje (BiH) si am vizitat Mostar & Kravice. Ziua 3, retur R0 pe ruta scurta de 850Km prin Serbia, totul a decurs perfect, in mare parte pe nationale, exceptand partea romaneasca unde am venit pe autostrada, total 12 ore pana acasa. A fost o aventura pe cinste, ne-am descurcat foarte bine, pentru mine a fost a 2-a aventura in zona ( prima am facut-o singur ). Va doresc un an nou plin de ture de neuitat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepsi Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 Frumoasa experienta adevarul e ca Bosnia are un farmec aparte si inca e putin explorata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprike Posted December 29, 2025 Share Posted December 29, 2025 Bun - anduranta/ peisaje - Vibe pozitiv - foarte calumea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts