halalaie_ovari_norbert Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Salutare! Va prezint o scurta excursie de anul acesta, mai exact din 1 mai. Impreuna cu un prieten incepator ( avea permisul luat de 5 luni ), am hotarat sa facem o tura de 3 zile cu puntul de plecare Alba Iulia, destinatia Medugorje (BiH). Prima zi ( 1000km ), Alba Iulia - Autostrada pana in Ungaria, de acolo in mare parte pe drumuri nationale, am trecut vre-o 100 km prin Croatia, tot pe national dupa care am intrat in BiH ( aprox 350 km pana la destinatie ) din care 250 drum national. Total 15 ore pana la destinatie. A doua zi o excursie lejera pana la mare in Croatia unde am intrat si in apa, desi nu era chiar calda, pranz pe malul marii ( erau unele terase deschise ), retur in Medugorje (BiH) si am vizitat Mostar & Kravice. Ziua 3, retur R0 pe ruta scurta de 850Km prin Serbia, totul a decurs perfect, in mare parte pe nationale, exceptand partea romaneasca unde am venit pe autostrada, total 12 ore pana acasa. A fost o aventura pe cinste, ne-am descurcat foarte bine, pentru mine a fost a 2-a aventura in zona ( prima am facut-o singur ). Va doresc un an nou plin de ture de neuitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Frumoasa experienta adevarul e ca Bosnia are un farmec aparte si inca e putin explorata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate