Sari la conținut

Mici excursii 2026

Constantin
 Share

Postări Recomandate

De 5 e prea mare. E necesar cam 50 km sa găsești o benzinărie. Deci 1 l. Pe autostrada noua nu am găsit, pana la Adjud nici o benzinărie. Am ieșit la Râmnicu pt alimentare.

De 5 e prea mare. E necesar cam 50 km sa găsești o benzinărie. Deci 1 l. Pe autostrada noua nu am găsit, pana la Adjud nici o benzinărie. Am ieșit la Râmnicu pt alimentare. Nu e bidon obișnuit. E pt preparare amestec ulei - benzina, deci ar trebui sa reziste la benzina.

TimePhoto_20260513_090751.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Moderatori
Acum 14 ore, Constantin a spus:

De 5 e prea mare. E necesar cam 50 km sa găsești o benzinărie. Deci 1 l. Pe autostrada noua nu am găsit, pana la Adjud nici o benzinărie. Am ieșit la Râmnicu pt alimentare.

De 5 e prea mare. E necesar cam 50 km sa găsești o benzinărie. Deci 1 l. Pe autostrada noua nu am găsit, pana la Adjud nici o benzinărie. Am ieșit la Râmnicu pt alimentare. Nu e bidon obișnuit. E pt preparare amestec ulei - benzina, deci ar trebui sa reziste la benzina.

TimePhoto_20260513_090751.jpg

Eu folosesc de ceva ani,o canistra de 2,5 l de la Givi-un raport pret/calitate excelent:

https://www.motomus.ro/accesorii/canistra-givi-de-2-5-litri-omologata-pentru-transport-benzina-apa-sau-ulei.html

Link spre comentariu

Acum 15 ore, Constantin a spus:

De 5 e prea mare. E necesar cam 50 km sa găsești o benzinărie. Deci 1 l.

Pe autostrada noua nu am găsit, pana la Adjud nici o benzinărie. 

Parea mai mare de 1 L in poza ….

Autostrada trebuie sa se mai “coaca”cativa ani pana apar benzinariile…

Daca nu te grabesti,acum e de vis sa mergi pe E85,dupa Urziceni e aproape pustiu,dar mai sunt radare.

Link spre comentariu

Eu ma duc prin niște sate uitate de lume situate dincolo de Podu Turcului, amintiri de acum peste 80 de ani. Întoarcere în timp. Dar vin înapoi la Buc în aceeași zi. Deci 650 - 700 km. Autostrada ajuta. Nu erau nici parcări deschise. La înapoiere se închideau ochii. M-am așezat în fund lângă o bariera și am ațipit. E altceva. Am venit pana la Buc. ager. Cu 150 ccm. Deci cu 100 .9

Km/h.

Link spre comentariu