pierrotlefou Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Vand casca moto HJC RPHA 70 Solid, full-face, marimea XL, culoare negru mat. Casca a fost folosita 5 sezoane, doar la iesiri cu motocicleta in afara orasului (cam 10 iesiri pe an). A fost folosita doar cu cagula, a fost curatata regulat si igienizata. Nu a fost scapata sau lovita. Este intr-o stare buna/foarte buna, cu anumite urme datorita trecerii timpului. Este silentioasa si foarte bine construita. Trebuie sa i se puna un nou Pinlock. Ideala pentru incepatori sau ca o casca de rezerva. Se poate vedea in Bucuresti (stabilim) sau pot s-o livrez in tara (va fi cu cutia originala). Contact in MP (raspund rapid). Pret 700 RON (negociabil, de maniera decenta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Am și eu una exact la fel. O casca f silențioasă comparativ cu alte mărci/modele, confortabilă. Atâta că nu e negru mat cum ai zis e gri. Nu mai țin minte exact, cred că pe site îi zicea titanium gri, ceva in genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 2 minute în urmă Autor Share Postat 2 minute în urmă 1 oră în urmă, exilatu' a spus: Am și eu una exact la fel. O casca f silențioasă comparativ cu alte mărci/modele, confortabilă. Atâta că nu e negru mat cum ai zis e gri. Nu mai țin minte exact, cred că pe site îi zicea titanium gri, ceva in genul. Si se comporta bine in timp. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate