nobike Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Incep eu: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Cred ca mergea sa scrii si cateva cuvinte despre model, nu doar sa dai un link de Youtube, mai de facut vizualizari si abonari, asa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Sigur, sa zic despre chinez: avea 1000 de km la momentul filmarii. Super frane, super manevrabila pe viraje. Motorul este de la Zongshen, ii place peste 4500 de ture. Vine din fabrica cu aproape toate upgrade-urile ca a zic asa: scut motor, crashbar, frane Nissin, suspensii Kayaba. I-am adaugat parbriz inalt de la Givi, topcase Givi si siddecase-uri de la Shad. Am luat-o pentru ca mi s-a parut ca e gata de folosit (ca sa zic asa) pentru touring si pentru ca sunt in zona de varsta in care brandul nu e important la distractie. De altfel am si folosit tot cauciucul desi eram la primul drum Acum chiar pare a reclama :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă iti recomand sa faci frumos un topic de prezentare, (intr-un topic nou), apoi sa pui linkuri de YT! deocamdata inchid acest topic, (pana citesti ce am scris), dupa care se va sterge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate