The_Sin_Eater Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) Salut, Din pacate a inceput "sezonul". Dupa o bubuitura puternica pe care am auzit-o de la etajul 9, iata ca la intersectia dintre str. Cetatea de Balta si bd. Iuliu Maniu, un coleg a patit-o destul de grav B104CBX sau CGX. Echipajele au venit extraordinar de repede. Am sunat la 112 la 13.21 iar acum scriu la 13.37 si el e deja in ambulanta de ceva timp. Multa sanatate si spersa nu fie nimic foarte grav. Editat 9 ore în urmă de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Oho, este echipat ca la carte i.am tot vazyt in oras,merg de zici ca.i ultima minuta din viata lor, am vaxut cativa mergand pe drum drept si scoteau genunchiu in exterior lasati pe o parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Chiar era liniste pe aceasta sectiune de ceva timp… Un coleg mi-a zis ca a trecut pe centura si la giratoriul de langa Chiajna,unde este Lukoilul era o motocicleta pe jos,Politie…etc…mai multe informatii nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate