Kagemusha Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 Bună ziua, Așa cum scrie în titlu, se vinde kit de coborâre pentru KTM 390 Duke, fabricație începând cu anul 2017. Este nou, în cutia originală, a fost doar montat pe motocicletă și demontat imediat înapoi. https://www.ktm.com/en-ro/parts---wear/powerparts/products.html?c1=0&year=2017&segment=Naked Bike&model=F4303Q4&product=1001473521 Preț 1000 lei sau 200 euro, negociabil în limita bunului simț. Se poate vedea în Măgurele, Ilfov. Transport gratuit în țară, dar numai cu plata în avans a kitului. Contact și eventuale detalii la 0722.640.268. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 12 Share Postat Aprilie 12 Aloha, de ce l. aiscos, nu a scazut insltime cat era specificat? Intreb ca vreau sa i.au unul dar pt ADV1290R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Aprilie 12 Autor Share Postat Aprilie 12 Am avut două moto 390 Duke. Una dintre ele a băiatului meu cel mic (acum are 30 ani). El are 1.70m și inițial i s-a părut că cei 830mm ai șeii erau prea mult, nu putea să pună decât un picior pe sol. Am cumpărat kitul, l-am montat, a probat și a spus că se descurcă mai bine cu ea cum era înainte. Ca atare l-am dat jos. La modul cinstit, mie mi s-a părut că a coborât motocicleta cu cel puțin cei 25mm declarați oficial, m-am urcat și eu pe ea. Nu știu cum se comportă la drum, n-am făcut probă. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 13 Share Postat Aprilie 13 Multunesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate