MrD Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Dupa mai bine de 5 ani calare pe S1000XR, m-am decis la un K1600GT. Motocicleta asta mi-a placut dintotdeauna insa am fost intimidat de dimensine, greutate, etc. Acum cateva luni m-am decis sa fac un test ride si, desi era cum m-am asteptat, un motor greu de miscat pe loc, chiar si ridicat de pe cric, nu a fost chiar asa de speriat. Ce m-a uimit insa a fost usurinta cu care l-am condus, cel putin in raport cu asteptarile mele. Motocicleta e un K1600GT 2023, l-am luat cand avea doar 390 mile, fiind mai mult tinut in garaj. Proprietarul l-a cuparat si accesorizat platind o mica avere pe el, doar ca sa-si dea seama ca nu e ce vrea si sa-l dea part exchange pe un Triumph 2 ani mai tarziu. Motocicleta a venit cu panniers, top box si evacuari Akra si cred ca are toate optiune posibile specifice K. De cand am luat-o acum max 2 luni am pus vreo 1000 mile (1600km) pe ea si cu fiecare iesire pe care o fac ma indragostesc tot mai mult. Confortul e excelent iar motorul in 6 cilindri e cu adevarat o opera de arta (Dilema nr 1 acum - sa dau XR-ul? ) Editat 1 oră în urmă de MrD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă daca ai unde sa tii xr-ul, si nu iti trebuiesc bani, nu il da... poate vrei sa mai faci "nebunii" cu el. dar daca simti ca nu iti vine sa il mai incaleci, vinde-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate