Sari la conținut

BMW K1600GT

MrD
 Share

Postări Recomandate

Dupa mai bine de 5 ani calare pe S1000XR, m-am decis la un K1600GT. 
Motocicleta asta mi-a placut dintotdeauna insa am fost intimidat de dimensine, greutate, etc.
Acum cateva luni m-am decis sa fac un test ride si, desi era cum m-am asteptat, un motor greu de miscat pe loc, chiar si ridicat de pe cric, nu a fost chiar asa de speriat. Ce m-a uimit insa a fost usurinta cu care l-am condus, cel putin in raport cu asteptarile mele.
Motocicleta e un K1600GT 2023, l-am luat cand avea doar 390 mile, fiind mai mult tinut in garaj. Proprietarul l-a cuparat si accesorizat platind o mica avere pe el, doar ca sa-si dea seama ca nu e ce vrea si sa-l dea part exchange pe un Triumph 2 ani mai tarziu. 
Motocicleta a venit cu panniers, top box si evacuari Akra si cred ca are toate optiune posibile specifice K.
De cand am luat-o acum max 2 luni am pus vreo 1000 mile (1600km) pe ea si cu fiecare iesire pe care o fac ma indragostesc tot mai mult. Confortul e excelent iar motorul in 6 cilindri e cu adevarat o opera de arta :) 
(Dilema nr 1 acum - sa dau XR-ul? :D )841599755_IMG_4732Large.thumb.jpeg.154c67c729fb9dc179e973b7f0bcfbaf.jpeg70688834_IMG_3882Large.thumb.jpeg.7f54a1d8b2aae99a905e3714ad9df30f.jpeg

Editat de MrD
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca ai unde sa tii xr-ul, si nu iti trebuiesc bani, nu il da... poate vrei sa mai faci "nebunii" cu el. dar daca simti ca nu iti vine sa il mai incaleci, vinde-l

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri