inascorpio Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Buna ziua, dragii mei motociclisti! Am intrebat special unde pot sa pun acest topic, pentru ca mie mi-ar fi fost de folos acum ceva ani. Totul a inceput cu o gaura in saua Hondei. Am inceput sa caut si sa sun si am dat numai de profesionisti care cereau sume de bani pe masura. Insa, Honda mea e batrana, iar eu nu tin mortis sa fie țiplă, totusi, macar saua sa fie ok, sa nu ma ud cand ma prinde ploaia. Si nici sa dau sume de multe sute de lei, nu mi-am permis. Intamplator, un prieten mi-a spus, vezi ca e un atelier la Chirigiu. Am trecut de zeci de ori, dar nu l-am vazut. intr-o zi am oprit si am inceput sa intreb oamenii pe strada. Pai uitati, e vis-a-vis... Asadar, pe strada Odoarei (in dreapta din intersectia Chirigiu/ Chirigii, spre Calea Viilor), dar pe partea stanga, este magazinul. Efectiv e genul blend-in. Eu nu l-am vazut. Le-am spus si lor, la magazin. Si le-am spus ca de ce nu-si fac reclama. Inca sunt pe stil vechi si incep sa fie vizibili. Am zis sa-i ajut un pic. Chiar am facut o modificare a pozei originale cu AI-ul, sa le dau o idee cum sa fie mai vizibili fizic. Mi-a reconditionat saua intr-o ora si m-a costat 250 lei. Asadar, pentru cei interesati, atasez poza, in care sunt si numerele de telefon. Si, evident, numele este Dragos. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 50 minute, inascorpio a spus: Totul a inceput cu o gaura in saua Hondei. Buna, Daca ai timp, o fotografie cu inainte/dupa face cat o mie de cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Da, m-am gandit la asta prea tarziu. in timp ce l-am vazut cum jupuia materialul vechi de pe cadrul șeii. Insa pot sa pun poza cu șaua nouă. Am sa revin. Plus daca gasesc vreo poza si cu saua veche... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă sa fiu sincer nu ma intereseaza cum era inainte saua, ci sa o vad cum a iesit la final. se vad cusaturile pe unde se termina sau sunt ascunse. Am vazut la cineva o sa retapitata avea vreo 15-20 de cusaturi pt modelul care il avea, vreo 4 cusaturi fix pe mijloc terminate si continuate. adica s-a terminat ata pe mijlocul seii se vedea ca pixu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate