cristi44288 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Salutare ! Am un kawasaki z750, trecut in carte ca si avand culoarea albastra. As vrea sa il colantez ( carene, masca, rezervor) intr-un gri. Ma puteti ajuta, va rog, cu niste informatii despre ce ar insemna asta dpdv. al actelor? Trebuie sa merg din nou cu ea la RAR, pentru a se modifica culoarea in carte? Si daca da, aveti idee care ar fi un cost estimativ? Se reface verificarea completa a motorului, sau se verifica strict culoarea, fara a se reverifica restul motocicletei ( frane, evacuare, accesorii, etc.)? P.S nu am nici o problema in a fi verificata integral toata motocicleta, totul este in regula cu ea, ar trece fara emotii. In urma cu 2 luni de zile i-am facut RAR-ul, dar ma gandesc ca ar fi costurile mai mari daca s-ar reface verificarea integrala. Am achitat in jur de 1400 de lei acum 2 luni. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Trebuie sa faci o Vizita la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 48 minute în urmă Share Postat 48 minute în urmă Acum 6 ore, cristi44288 a spus: Salutare ! Am un kawasaki z750, trecut in carte ca si avand culoarea albastra. As vrea sa il colantez ( carene, masca, rezervor) intr-un gri. Ma puteti ajuta, va rog, cu niste informatii despre ce ar insemna asta dpdv. al actelor? Trebuie sa merg din nou cu ea la RAR, pentru a se modifica culoarea in carte? Si daca da, aveti idee care ar fi un cost estimativ? Se reface verificarea completa a motorului, sau se verifica strict culoarea, fara a se reverifica restul motocicletei ( frane, evacuare, accesorii, etc.)? P.S nu am nici o problema in a fi verificata integral toata motocicleta, totul este in regula cu ea, ar trece fara emotii. In urma cu 2 luni de zile i-am facut RAR-ul, dar ma gandesc ca ar fi costurile mai mari daca s-ar reface verificarea integrala. Am achitat in jur de 1400 de lei acum 2 luni. Multumesc ! Salutări, trebuie schimbată culoarea in cartea de identitate a vehiculului. Costurile știu să le spună cei de la RAR. Daca dai un telefon la ei, sigur pot să afli cât face modificarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate