Sari la conținut

Ce are bembeul???

b0gdanu
 Share

Postări Recomandate

Salut, nu stiu daca doar sunt eu nebun sau e chiar o problema dar am zis sa ma lamuresc ori sa merg la terapie ori la service 🦾🦾

Un Bmw F900R din 2021 cand motorul este rece Neutru fara probleme, dupa ce se incalzeste motorul se schimba povestea regretatului Neutru, si parca si din a 2 in 1a se simte greu sau invers parca tine ceva. Nu inteleg. Lantul e curatat gresat, ambreiajul parca e un pic cam tare/greu si are un joc in maneta, am mai avut suzuki,honda,kawa dar nu am simtit asa cum e bembeul, are si quick shifter. Are el o problema, e ceva comun? deci cand e rece/oprit motorul chiar si cald intra lejer. cand il bag cat timp motorul ruleaza merge lejer dar cand ma opresc la semafor si incerc din a1a se duce in a doua, cand incerc delicat sa dau N se duce in 1 , incerc sa misc fata spate cateodata am noroc dar majoritatea nu. multumesc pentru raspunsuri si o seara buna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lantul de transmisie nu are nici o treaba cu problema ta. Vezi sa nu fie si de la ulei. Ori este prea vechi, ori e contrafacut. Eu am pus la un moment dat IPONE Road Twin in motor si am avut aceleasi simptome cum ai tu.

Dupa ce am schimbat uleiul si-a revenit motocicleta. Cel mai bine mergi la un service si rezolvi problema. Succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri