M 900 Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Salutare am o problema pe care sunt sigur ca cei care au motoreta de ceva ani de zile o au si ei> MI-AU RUGINIT TOATE CAPETELE DE SURUBURI CARE SUNT LA EXTERIOR, MOTO A STAT MULT PE DREAPTA SI AFARA IN PLOAIE , SOARE, ETC. CAUT O VARIANTA SA LE REDAU CULOAREA FARA SA LE IAU LA PERIA DE SARMA. MA POATE AJUTA CINEVA? MULTUMESC ANTICIPAT IATA SI POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 de ce sa nu le iei la perie? chiar crezi ca sub rugina mai e vreun strat de vopsea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 schimba-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 Salutare am o problema pe care sunt sigur ca cei care au motoreta de ceva ani de zile o au si ei> MI-AU RUGINIT TOATE CAPETELE DE SURUBURI CARE SUNT LA EXTERIOR, MOTO A STAT MULT PE DREAPTA SI AFARA IN PLOAIE , SOARE, ETC. CAUT O VARIANTA SA LE REDAU CULOAREA FARA SA LE IAU LA PERIA DE SARMA. MA POATE AJUTA CINEVA? MULTUMESC ANTICIPAT IATA SI POZE nu mai e vopsea sub rugina, dar vor rugini iarasi si mai repede si nu am rezolvat problema. de ce sa nu le iei la perie? chiar crezi ca sub rugina mai e vreun strat de vopsea? este o varianta pe care am luat=o in calcul dar trimite=ma te rog la un magazin ca eu nu am gasit multumesc schimba-le este o varianta pe care am luat=o in calcul dar trimite=ma te rog la un magazin ca eu nu am gasit multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 (editat) capetele suruburilor ruginite le cureti cum poti,cum sti,cum vrei,dupa care aplici un strat de lac pentru unghii!si gata!bafta!dupa ce le-ai montat si le-ai strans... Editat Ianuarie 27, 2007 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 capetele suruburilor ruginite le cureti cum poti,cum sti,cum vrei,dupa care aplici un strat de lac pentru unghii!si gata!bafta!dupa ce le-ai montat si le-ai strans... tu vorbesti serios cu lacul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 (editat) tu vorbesti serios cu lacul ? tu ce zici???incearca!!ia un surub da-l cu lac de unghii si lasa-l afara...10 ani...sau lac de vopsea auto....dar e mai scump! Editat Ianuarie 27, 2007 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 ce draq sunt doar niste suruburi cu cap inbus de 8,schimbale(in galati te trimiteam)in buc nush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 Schimba-le cu suruburi din inox. O firma care importa elemente de asamblare din inox are sediul in fosta baza de aprovizionare cu profile metalice , zona IMGB - soseaua de centura. Cred ca ma pe undeva si niste telefoane, dar luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 (editat) Schimba-le cu suruburi din inox. O firma care importa elemente de asamblare din inox are sediul in fosta baza de aprovizionare cu profile metalice , zona IMGB - soseaua de centura. Cred ca ma pe undeva si niste telefoane, dar luni. kestia e sa aiba aceleasi cracteristici, sa nu fie din alt material sa se rupa si sa patesti ceva naspa....pe capul de la surub ar trebui sa ai tipul lui..aceeasi kestie am patit o si eu ...o sa dau cu WD40 ca le curata eventual putina vaselina ca strat ffff subtire de protectie si le las asa Editat Februarie 25, 2007 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate