Sari la conținut

Galeria Foto 125cm3


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cat mi-a placut motoru' asta de prima data cand l'am vazut pe bikeshop...nu ma gandeam ca o s'o mai dea tipu ala vreodata! Am sunat si eu pt ea insa cand mi-a zis ca are cablul de la kilometraj defect si habar n-are cati km efectuati are, da ea merge bine, mi s-a parut prea suspicios si am renuntat. Poti sa ne spui povestea ei asa pe scurt :lol: ? In ce stare se afla cand ai ajuns acolo, la cat ti'a lasat'o pana la urma, si mai ales in ce consta reconditionarea facuta? :crack: Numai bine si sa te bucuri de o motocicleta frumoasa!

Editat de crettz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat mi-a placut motoru' asta de prima data cand l'am vazut pe bikeshop...nu ma gandeam ca o s'o mai dea tipu ala vreodata! Am sunat si eu pt ea insa cand mi-a zis ca are cablul de la kilometraj defect si habar n-are cati km efectuati are, da ea merge bine, mi s-a parut prea suspicios si am renuntat. Poti sa ne spui povestea ei asa pe scurt :lol: ? In ce stare se afla cand ai ajuns acolo, la cat ti'a lasat'o pana la urma, si mai ales in ce consta reconditionarea facuta? :lol: Numai bine si sa te bucuri de o motocicleta frumoasa!

 

adevarul e ca are mai mult decit indica kilometrajul da nu cu mult:D reconditionarea a fost schimbarea filtrului de aer, schimbarea bujiei ca avea una de masina si lasa de dorit la turatii... :moron: a fost data de pamint odata ca se vedeau urme de revopsire pe partea stinga da a meritat la 40 de milioane eu zic ca a fost ok.....a da am mai pus pe el cauciuc spate si placute la frina spate....in rest e nervoasa rau... find prima motocicleta achizitionata is multumit. oricum ma asteptam la mai putin de la un 2T 125cc aprilia... astept sa ma examineze gaborii sa pot circula cu ea :P "linistit" :haha: pe sosele...pina atunci doar pe cartodrom si parcari ascunse:P da sper ca in martie sa ne vedem la stopurile din cluj si nu numa... :crack: intr-o saptamina e gata si vopsitul la ea... dupa acea doar vreme buna sa fie sa ies cu blonda la ture pe cartodrom:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumoasa evolutie...Sper sa mai revii cu poze(ceva mai maricele) mai ales dupa vopsire, apropo vei pastra culorile originale? Si inca o chestie as vrea sa stiu...pt multi s'ar putea sa sune a prosteala insa din poze am putut sa JUR ca are mansoane din burete ca la bicicleta, tu cum ai gasit'o acolo? :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumoasa evolutie...Sper sa mai revii cu poze(ceva mai maricele) mai ales dupa vopsire, apropo vei pastra culorile originale? Si inca o chestie as vrea sa stiu...pt multi s'ar putea sa sune a prosteala insa din poze am putut sa JUR ca are mansoane din burete ca la bicicleta, tu cum ai gasit'o acolo? :baldy:

ai dreptate sunt din burete....am comandat de pe un site niste mansoane dragute ....si niste chestii la echipamentul meu...dar vor lua citeva saptamini pina ajung in romania.... pe simbata primeste motorul ultimul strat de vopsea....si sper sa pot pune niste poze pe forum... inscriptiile doar pe luni :bigstar: sper pt. ca firmele te reclame lucreaza ca melcii.... :grinbandit: P.S. culorile le pastrez ,doar ca folosesc negru mat combinat cu galben lucios.

Editat de Roth af1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe vremea asta tot in sa

ia zii gogule,cum merge first bike-ul din 2006?sa fac si io o comparatie cu ce-am cumparat in 2004:|...sper ca macar la finisaje sau cat de cat e mai inchegat decat acum vreo 2-3 ani... :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...