CobraArt Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 ce ai facut cu ea ai papato ? sau ai cazut ? Am lantul foarte uzat (trb sa cumpar kit de lant) si mi a sarit de pe pinion....si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 bah cobra si eu zic ca toti de coarnele tale ca sunt marfa .. si sunetul la fel .. dar parca suna a motor in 2 timpi ... CBR-ul nu e cumva in 4 ??? Eu l-am auzit live ieri cand ne-am intalnit la arc si am mers pe langa tine la Smaeb... in rest hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 7, 2006 Autor Share Postat Mai 7, 2006 bah cobra si eu zic ca toti de coarnele tale ca sunt marfa .. si sunetul la fel .. dar parca suna a motor in 2 timpi ... CBR-ul nu e cumva in 4 ??? Eu l-am auzit live ieri cand ne-am intalnit la arc si am mers pe langa tine la Smaeb... in rest hai In ture mici tinde sa se auda spre un enduro peste 8 mii de ture se aude a sport 4T este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 coarne am vrut sa imi iau si eu de la louis:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 7, 2006 Autor Share Postat Mai 7, 2006 coarne am vrut sa imi iau si eu de la louis:)) Alea sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 Hai mey numai eu pun poze voi nu mai aveti ceva nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 cam ploua azi... cine obisnuieste sa mearga pe ploaie ..? ca sa stiu daca vin maine sngurul la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Uite am iesit azi dupa ploiaie cu una bucata aparat si una bucata amic sa facem niste poze. M-am distrat mai bine decat credeam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 ma tu ai facut un cbr enduro ? KUL rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Uite am iesit azi dupa ploiaie cu una bucata aparat si una bucata amic sa facem niste poze. M-am distrat mai bine decat credeam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 belea rau motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 mie imi place casca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 belea rau motoru Multam mult. In mare parte e munca mea acolo, si chiar ma simt bine cand mai imi face cineva un compliment. Multumesc inca o data! mie imi place casca.. Ma..... nu de casca asteptam sa zici dar daca tie iti place aia mai mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Ete inca un baiat cu XT Velcome in tza club De ce zici ca welcome in tza club? ai si tu XT? sau mai stii pe careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Uite am iesit azi dupa ploiaie cu una bucata aparat si una bucata amic sa facem niste poze. M-am distrat mai bine decat credeam..... Cu cine ai iesit mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 (editat) cateva poze si cateva filme la o plimbare de azi pt cine crede cas facaturi pozele am pus si filmele MOV05150.MPG MOV05153.MPG MOV05155.MPG Editat Mai 10, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 mie imi place casca.. Pune filmulete cu stopie-ul. Sunt curios cum iti iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 (editat) ok...nu prea a iesit bine si nu mai avea ala spatiu sa mai filmeze alt stopie MOV05152.MPG Editat Mai 10, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 10, 2006 Autor Share Postat Mai 10, 2006 cateva poze si cateva filme la o plimbare de azi pt cine crede cas facaturi pozele am pus si filmele Unde iti e ba casca? Hai sa pun si eu 2 poze cu before and after Before After Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 ce imi trebuie mie casca:))) misto cbr-ica fata de cum era inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 (editat) frumoase poze mah egobriene ..... gg rss.....acum sunt la scoala si nu pot sa vad filmele dar intr`o ora ajung acasa si ma uit si eu la ele Editat Mai 10, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 (editat) ati vazut ma acum la 7 la stiri de motociclistu ala care a facut accident? Dumnezeu sa odihneasca ! am vazut morocicleta era facuta praf (((( Editat Mai 10, 2006 de sorin_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Care??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 cred ca era kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 era ceva zxr cred.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate