h1m Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 costa in jur de 20 000 de euro si imi vine sa plang <---asta e diferita ,probabil o editie mai veche/noua Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 costa in jur de 20 000 de euro si imi vine sa plang <---asta e diferita ,probabil o editie mai veche/noua La banii aia si mie-mi dau lacrimile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Mi se pare ca arata ca un KTM Duke de 620 sau de 640 dar mai dezbracat. Ce o face atat de speciala de costa 20.000 de euro? KTM Duke : http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=20390 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2007 pai tocmai pt asta ,fiindca costa peste 15000 de lire ,nu e kTm,il are pe "Mad Max",e facuta de Ferrari....si nu in ultmul rand ...E FRUMOASA DE IMI VINE SA PLANG (gusturile nu se discuta,dar daca nu iti place clar nu ai gust ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 pai tocmai pt asta ,fiindca costa peste 15000 de lire ,nu e kTm,il are pe "Mad Max",e facuta de Ferrari....si nu in ultmul rand ...E FRUMOASA DE IMI VINE SA PLANG (gusturile nu se discuta,dar daca nu iti place clar nu ai gust ) Ce ma oftic ca la cate lacrimi versi tu pt. motoreta asta nu pot sa te ajut macar cu un servetel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 (editat) Ce ti-e' si cu gusturile astea !!! [...gusturile nu se discuta...], asa este, dar nu poti sa-i spui cuiva ca nu are gusturi daca nu ii place un anumit obiect ! Sincer, nici eu nu ma simt ,,prea ametit" (doar de pret), dar pana la ,,capitolul" gusturi ...... e' cale lunga ! Bafta! P.S. Cu banii aia, eu as cumpara un KTM 690, din ala care alearga la Dakar ! Sau doua mai mici.si te-ai scos si pe asfalt si pe teren. Serios da-i urata cu spume ,ce ti-o place asa la ea ,nici macar nu scrie pretul pe ea. Editat Ianuarie 28, 2007 de karpatenwolf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Omu' s-a indragostit de o motocicleta si voi comentati ca niste soacre Lasati omu' sa viseze frumos Mosule, iti doresc sa castigi la loto sa-ti poti lua motocicleta mult iubita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 As lacrima si eu alaturi de el . Dupa banii dati . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate