metaxa Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 salutare... in sfarsit am ajuns sa deschid si eu o tema in sectiunea asta cea care mi-a furat inima se numeste suzuki gs 500 si are un fundulet tare frumos ..va las sa ghiciti cucoana e nascuta in 1995, a fost segmentata la aproximativ 30.000 km si are acum in jur de 12 mii km am dat pe ea 2300 si astept pareri promit sa mai fac poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Imi place ! ma bucur pt tine ! O ai din tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deMayo Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Frumusica...mai ales funduletul ala ridicat Sa te bucuri de ea multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 misto ...... chiar sexxy codita:) sfat: schimba capetele de ghidon:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 vreau si io o coditza asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 frumoasa coditza, dar parca un pic exagerata, poti sa duci un pasager cu ea? eu sunt adeptul utilului si capetele de ghidon arata f. bine, am si eu la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 (editat) salutare... in sfarsit am ajuns sa deschid si eu o tema in sectiunea asta cea care mi-a furat inima se numeste suzuki gs 500 si are un fundulet tare frumos ..va las sa ghiciti cucoana e nascuta in 1995, a fost segmentata la aproximativ 30.000 km si are acum in jur de 12 mii km am dat pe ea 2300 si astept pareri promit sa mai fac poze In sfarsit un GS care'mi place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Faina foc, sa ai grija de ea! Editat Ianuarie 30, 2007 de Smokey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Super ciumeg GS ul tau! N am mai vazut asa un GS in Romanica. Sa-l stapaneste sanatos si sa va bucurati unul de altul. Exact mansoane din alea aftermarket am avut si eu pe GS si s-au tocit vazand cu ochii. Sunt cam slabute. Ai putea vopsi galeriile cu spray negru de toba. Asa am facut si eu la GSul meu. La cat de jupan e motorul... da jos cricu central. Aaa si o aparatoare de lant din metal sau aia stoc vopsita in culoarea motoretei ar arata genial, si margini ale jantelor polishate, cred. In rest... cum spuneam... meserie motreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 (editat) Cel mai tare GS naked pe care l-am vazut pana acum, arata super ingrijit. Fundu` ii foarte tare dar vai de fundu` pasagerului dupa 2-3 km Numai bine cu ea Editat Ianuarie 29, 2007 de Mircik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2007 merci mult baieti...trebuie sa ii iau baterie si sa ii mai fac cateva reglaje, sa o mai bibilesc putin si sa ii platesc asigurarea vreau si io o coditza asa ... ne vedem prin poligon pe la nea` pisoi dupa ce o aranjes si eu putin codita este de R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Stiu motorul, ai grija cu ea ca e mistoaca, insa a fost cam alergata saraca la viata ei de posesorii anteriori... Asa ca pe langa reglaje, verifica compresia si vezi cat ulei ia la mia de km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 e faina rau,si coditza si spoilerul si aripa fata.rezolva ceasul din stanga si poate skimbi si farul,ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 frumos motorasul.insa din ce vad eu in poze motorul a fost trantit asa ca ai grija la unele probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 Stiu motorul, ai grija cu ea ca e mistoaca, insa a fost cam alergata saraca la viata ei de posesorii anteriori... Asa ca pe langa reglaje, verifica compresia si vezi cat ulei ia la mia de km... motorul a fost segmentat cand avea in jur de 30 mii km si in plus am fost cu un amic care cu asta se ocupa..MOTOARE si mi-a spus ca e in toate mintile lui motorul merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 parca am vazut motorul aproape de Miciurini ? era o prelata partiala pe el si se vedea codita, asa ca e posibil sa fi fost R1, sau motorul tau Sa il stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2007 parca am vazut motorul aproape de Miciurini ? era o prelata partiala pe el si se vedea codita, asa ca e posibil sa fi fost R1, sau motorul tau Sa il stapanesti sanatos ! al meu este ca acolo stau stai prin zona? eu caut un garaj prin zona, daca stii ceva anunta-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Coniacule,i-ti spun numai atit.Am oHonda x4,motor mare si tare si de ftze si tot ce vrei tu,da gs-ul cu care m-am dat anul trecut nu l-am vindut.Am avut mari satisfactii de la el si daca nu m-as fi indragostit nebuneste de X4 nu mi-as fi luat alt motor.E cuminte ,docil,nu maninca mult este frumos,da cu un mare defect,nu sare nici mort de 180 la ceas.Asta e,sa-l stepinesti sanatos fare evenimente.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate