Metal Heart Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 lol @ IMG_3705.jpg PRICELESS!!!!! PS: Pitic trebuie sa stie ca Subti mi-a dat telefonul lui sa fac poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Moawwwaahhaaa, Hangover part 3! Noroc ca eu nu am baut destul, de data asta imi aduc aminte tot ce am facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 pozele alea trebuiau sterse sau ascunse bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 si eu m-am oprit din baut pe la jumatatea serii, stiu pe unu care nu s-a oprit decat dimineata. campion absolut. sa-l intrebam cat i-a fost rau a doua zi? ) @Ana d-aia mi-ai cerut link de la ele ca trebuiau ascunse bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) alea gen 3705, si mai rau e ca le vad deabea maine fullsize Editat Ianuarie 9, 2012 de A_A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 3544-3548 Vezi ce iti poate aduce celebritatea? Gooo PitiStuntBoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 au dat fanele navala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 si eu m-am oprit din baut pe la jumatatea serii, stiu pe unu care nu s-a oprit decat dimineata. campion absolut. sa-l intrebam cat i-a fost rau a doua zi? ) Doar vigilenta nevestii m-a facut sa nu dau gata cutia aia de vin. Si sa nu-ti aduc boschetarul in casa. Si sa nu ma pis in chiuveta de la bucatarie. Si sa nu iti ascund un peste congelat in sifonier. Si sa nu aduc un caine maidanez sa-l spal in cada. Si sa nu torn apa in prize. Si sa nu chem o tarfa ieftina. Si sa nu bat pe la usile vecinilor la 3 dimineata sa cer niste lime si niste sare pentru tequilla. Cateodata e bine si fara fomeie dupa mine, dar pentru gazda, intotdeauna e bine sa vin insotit! Waitin' for the next party! In we acum, e Revelionul pe rit vechi. Avem ceva rusi/moldoveni/ucrainieni printre noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) putem sa ne prefacem Editat Ianuarie 9, 2012 de A_A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 io nu mai am sa fac iar curat, daca veniti si dati cu maturi si a doua zi la fel. ma bag cu casa mea...dar alfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 putem sa ne prefacem De acord! La tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) deci d-aia avea subti pozele in tel??? eu v-am zis ca nu e ok sa punem toate pozele la gramada Editat Ianuarie 10, 2012 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 De acord! La tine? la mine se poate face dar din pacate mai in surdina asa ca am vecini si deasupra/dedesubt/stanga/dreapta care ori sunt pensionari ori oameni cu copii mici foarte haioase pozele, le vazui si eu intr-un final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Bah, azi cica e ziua lui HORIA!!!! Care plm mai are nr lui?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Bah, azi cica e ziua lui HORIA!!!! Care plm mai are nr lui?? la multi ani horiaaaa............. metale date-n moasta si mai sterge msg ca nu poti sa primesti nimic pe PM.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 la multi ani horiaaaa............. metale date-n moasta si mai sterge msg ca nu poti sa primesti nimic pe PM.... la multi ani horiaaaaaa....mai traiesti ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 la multi ani horia .. inca un party? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 La multi ani Horiaaaaa! Cand bem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 la multi ani horiaaaa............. metale date-n moasta si mai sterge msg ca nu poti sa primesti nimic pe PM.... Gata bre nea', am sters! Na, fanele astea mi-au umplut mailboxu' de nu mai puteam face nimic. Deci, doua numere de telefon d'ale tale am si nici unu' nu merge! Ce plm mai faci? Mai da si tu un semn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 ce ziceti copii .. sambata eu o sa ies cu o parte din titanistii vechi la un dans si o bauta .. care va mai bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Sambata imi iau izmenele de scanadal, o shaorma de la Baicului si ma infiintez la Cavaleru' cu o galeata de vin. Vedem noi ce-o iesi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 ce ziceti copii .. sambata eu o sa ies cu o parte din titanistii vechi la un dans si o bauta .. care va mai bagati? Unde se tine dezmatul? Si cine sunt titanistii "vechi"? De ce le zice vechi? S-a stricat carnea pe ei, deja miros a pamant sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 bine ca scrii in weekend ... stii ca nu ma mai prinzi la calculator daca e weekend )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Sanatate si La multi ani pe anul asta!!! Toate bune?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Ohoo, ce prezenta! Da tati, toate bune si la locul lor. Asteptam caldura si, personal, ceva banuti sa pun fieru' la punct pentru noul sezon. Tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate