Ovy_d Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Ohoo, ce prezenta! Da tati, toate bune si la locul lor. Asteptam caldura si, personal, ceva banuti sa pun fieru' la punct pentru noul sezon. Tu? Eu cu munca prin straini,am fost in concediu luna asta ma intorc in aprilie cu speranta de a imi cumpara un k8 in mintile lui.Poate ne vedem la o tura sau o clatita ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) "Acel" K8? Te intorci in aprilie in concediu sau definitiv? Editat Ianuarie 24, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 "Acel" K8? Te intorci in aprilie in concediu sau definitiv? Nop nu 'acel' dar sper ca o sa gasesc unul la fel de bun;) si doar concediu deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Lasa ca gasesti tu, bani sa fie Mai da si tu un semn pe mess cand mai intri si ai chef de palavre, mai stam la o barfa, la ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 pai vezi ca intra dar sta pe inviz )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Lasa ca gasesti tu, bani sa fie Mai da si tu un semn pe mess cand mai intri si ai chef de palavre, mai stam la o barfa, la ceva. Dap man nui panica vorbim pai vezi ca intra dar sta pe inviz )) rox stieee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Salutari si La Multi Ani! Zilele aceste, tot cautand pe net oferte bune pentru mine si motorul meu am dat peste site-urile de cumparaturi in grup. Insa nu am prea vazut oferte pentru motociclisti si motociclete. Asa ca am deschis pe unul dintre site-uri o cerere in acest sens. Daca sunteti interesati accesati link-ul de mai jos si votati, poate avem sansa sa gasim si astfel de oferte. Nu incerc sa fac publicitate nimanui, vreau doar sa gasesc o solutie sa imi cumpar echipamente si piese mai ieftin, si cred ca si voi vreti acelasi lucru. http://contact.adulmec.ro/forums/109909-oferte-noi/suggestions/2549193-echipamente-si-accesorii-moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 a venit frigul .. ati amutit de tot .. pai nu ne dezghetam si noi cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 A inghetat mah toata lumea!Se hiberneaza acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) Buna ziua! Ma numesc Andreea si m-am mutat de vreo 4 luni in Bucuresti. Motocicleta inca nu am adus-o, dar m-ar tenta la primavara s-o am langa mine Problema e ca nu am gasit un garaj de inchiriat in Fundeni, cat mai aproape de Institutul Oncologic. Garaje sunt in zona, dar sunt si tigani si mi-i sa nu ma trezesc intr-o zi cu motocicleta lipsa. Deci, are cineva un locsor pentru o Honda Shadow 125 la primavara? Am vazut intr-o zi un motociclist iesind de pe o straduta din zona, deci trag nadejde ca nu am pus o intrebare retorica. Am intrebat in zona Colentina, dar intreb va intreb si pe voi din Pantelimon fiindca stiu ca-s cateva statii distanta intre mine si voi. Plus ca pe Sos Fundeni am vazut destul de multe case cu garaj. Deci, vreo casuta pentru aia mica? Sa stiti ca incape si langa o masina Editat Februarie 1, 2012 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 (editat) Buuuunaaaa Andreea! Vezi ca prin zona pe acolo are ottoMan atelierul. Deranjeaza-l cu un telefon si vezi daca mai are loc de garat. /index.php?/topic/659991-bucuresti-pod-fundeni-ambulanta-moto-service-general/ Daca nu merge, negociaza cu aia de la benzinariile din zona sa o tii acolo sub supraveghere. Vezi tu cum te intelegi cu ei. ............................................... Deci, cum petrecem si noi Codul Portocaliu din we asta? Asteptam Codul Rosu sa facem o treaba calumea, sau ne apucam de pe acum? Editat Februarie 1, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 ai vreo propunere?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 (editat) Pai... daca ziceai mai devreme, poate se lega ceva. Acum am baut tot vinu'! Astept propuneri pt maine seara!:)Excludeti cuptorul cu microunde din orice propunere - tocmai ce a luat foc! Deci fara popcorn si mancare incalzita! PS: La mine e cod rosu in frigider: s-a terminat vinul!!! PPS: Maine seara ma gandesc sa bag un Club A sau un Fire, asa, de dragul vremurilor trecute! Editat Februarie 3, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Buuuunaaaa Andreea! Vezi ca prin zona pe acolo are ottoMan atelierul. Deranjeaza-l cu un telefon si vezi daca mai are loc de garat. /index.php?/topic/659991-bucuresti-pod-fundeni-ambulanta-moto-service-general/ Daca nu merge, negociaza cu aia de la benzinariile din zona sa o tii acolo sub supraveghere. Vezi tu cum te intelegi cu ei. ............................................... Deci, cum petrecem si noi Codul Portocaliu din we asta? Asteptam Codul Rosu sa facem o treaba calumea, sau ne apucam de pe acum? Buna si tie I-am trimis un PM. Multumesc frumos de pont In benzinarii n-am incredere ca asa cum pot eu negocia, tot asa pot si tiganii sa negocieze ca sa inchida ochii cand mi-o fura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Stai tu linistita ca un Shadow de 125 nu prea e pe targetul tiganilor. Daca e de furat, ti-o salta de oriunde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Sambata in Tan Tan la petrecerea de divort careva? http://www.facebook.com/events/227121470712850/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Suna interesant. Sambata ma duc la un botez in Ploiesti. Daca mai sunt in stare sa ma intorc in Bucuresti, poate ma opresc sa ciocnim niste beri. Tu te duci, sa stiu pe cine sun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Ce inseamna "petrecere de divort"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 citeste acolo si o sa vezi .. este petrecere anti valentines day.. da metalule noi o sa fim prezente acolo .. si pt cavaleru .. de data asta pune muzica lamaie(nu cu stunt-ul) asa ca o sa fie mai misto decat vinerea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Niko vezi ca am pus link, ai acolo mai multe detalii Dap, eu merg citeste acolo si o sa vezi .. este petrecere anti valentines day.. da metalule noi o sa fim prezente acolo .. si pt cavaleru .. de data asta pune muzica lamaie(nu cu stunt-ul) asa ca o sa fie mai misto decat vinerea asta asa roxy asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 asa roxy asa am ramas datoare de sambata asta sa-ti dau pozele de vineri din tan tan .. si de sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 N-am acces la facebook la birou, dar am inteles acum ideea. Ce fel de muzica se asculta in clubul asta? Daca e house-bumtzi-bumtzi d-ala eu zic pass. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 N-am acces la facebook la birou, dar am inteles acum ideea. Ce fel de muzica se asculta in clubul asta? Daca e house-bumtzi-bumtzi d-ala eu zic pass. Nici eu nu sunt fan asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Nu-mi zi ca tiganii din Bucuresti sunt asa smecheri incat sunt As intr-ale motoarelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 (editat) pai claudiule .. tu nu ai deloc .. niko pe de alta parte are cont .. doar ca nu poate intra de la serv .. niko .. nu e bumtzi bumtzi .. e dansabila :)gen sambata ana plangea sa mergem in tan tan ca saraca la salsa si bachata nu a vrut sa se bage @stres cand e vorba de facut bani.. logic ca se intereseaza si ei inainte sa stie ce fura si daca au unde si cum sa o dea nu? Editat Februarie 7, 2012 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate