Metal Heart Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Dansabila e un termen prea relativ. Eu de ex. dansez si pe Dimmu Borgir, si pe Romica Puceanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 pai din salsa 4 in salsa 5 sau ce numere erau....salsa toata noaptea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 din 5 in 4 .. pai ma nene daca nu ai vrut sa dansezi...ce-avea? ti-am aratat si cei mai usori pasi .. aia de la salsa .. data viitoare incercam cu bachata poate aia iti place mai mult clau .. sa-ti zica ana exact ce gen de muzica e .. ca eu nu mai tin minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 In Salsa 1,2,3,4,5 Guantanamo, Salsa Factory si alte natii, sunt aia de la scolile de dans care sunt profesionisti de ti-e si rusine sa te invarti si tu pe acolo daca nu stii destul. Plus ca o tin pe aceeasi muzica toata noaptea. Mai baga o bachata ca sa se fac un pic de sex pe verticala si gata. E prea specializat pe salsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 What the fuck it's with you kids, today?!?!? Nu Club A, nu tu Fire... geeez, salsa, flamenco, laba trista. Eu vreau undeva unde sa-mi agita suncile nestingherit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 pai si eu ce vrei sa-mi agit ma? in 4 se baga fff mult salsa si mai rarut bachata .. in 5 guantanamo se baga si salsa si bachata cam la fel .. mai pution zouk (cred ca la asta te refereai cu sexul pe verticala) si vezi ca nu e greu deloc .. ana poate sa-ti spuna .. pe mine m-au luat la dans acolo si mi-au explicat 10 min si vezi ca nu eram cei mai prosti .. mai erau unii mai prosti ca noi ) dar ai dreptate .. miercuri cand am ajuns acolo prima oara eu pregatita de dans si i-am vazut pe aia cum danseaza nu intelegeam de ce m-au chemat =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 in tan tan eu zic ca-s derivate hip hop, r&b deastea....sa uitam de salsa momentan, cand m-oi duce si eu la cursuri atunci facem un bachata si ce mai vrei tu ...deci cam pe la vara toamna o sa ma ai pregatita cat de cat emotional ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 da ce mai eu am luat vreun curs ceva? rpd acolo cateva explicatii in 10 min si gata...bebelushele ..dans ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 pai atunci tre sa il pui pe ala cu vesta sa te invete si tu pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Ala cu vesta? Hai, recunoasteti ca nu pentru dans va duceti acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 era un nene de dansa incredibil, nu avem ce sa recunoastem deci facem intrunire sambata in tan tan, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 ba eu pt dans m-am dus ...pana acum ..de acum mergem si pt domnul cu vesta ca stie omul ce face count me in pt sambata .. am vb deja cu tipa cu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Nu promit 100%, dar cred ca vin. Doar sa nu vina domnu' cu vesta ca nu suport concurenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 tipu cu vesta era la salsa .. in tan tan nu e nici-un tip cu vesta ) neata copiiiiii .. deci .. care se baga pt maine seara in tan tan divortz party? eu cu ana suntem prezente .. niko si claudiu parca erau cu maybe .. cavalere tu ce zici? hai ca nu mai e acelasi dj de sapt trecuta si asta de maine baga muzica misto dihania vad ca nu zice nimic asa ca o sa-i dau un tel mai tarziu ..ca prea se da la fund toto iar e pe mute ) hai sa petrecem ca poate vine vara mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Eu ma bag daca mai vin si alti baieti, ca mi-e rusine singur cu 2 fete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Tati, eu nu vin. Ma duc la un botez in Ploiesti si raman acolo peste noapte. Ma intorc duminica dimineata. Asa ca, Niko, iti revine sarcina de a supraveghea indeaproape activitatea tinerelor noastre forumiste motocicliste si a le feri de pacate si rauvoitori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Nici eu nu semnez condica. Aveam de gand sa bag un munte, dar cu vremea asta no way. O sa trag o fuga pana la tara sa ma dau pe derdelus Dixtractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 deci niko vrei nu vrei tre sa vii sa ne pazesti ) de regula baietii intrebau daca mai vin fete nu daca mai vin baieti .. dar nah ..fiecare cu preferintele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 nici eu nu prestez cu voi bumtzi bumtzi, iar florin este de munca! distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 deci niko vrei nu vrei tre sa vii sa ne pazesti ) de regula baietii intrebau daca mai vin fete nu daca mai vin baieti .. dar nah ..fiecare cu preferintele lui De tine nu-mi fac probleme ca stiu ca o sa cunosti tot clubul, dar daca mai venea vreunul din baieti aveam si eu cu cine sa stau timid intr-un colt! Asa ca, Niko, iti revine sarcina de a supraveghea indeaproape activitatea tinerelor noastre forumiste motocicliste si a le feri de pacate si rauvoitori. Cine se duce mah intr-un loc al pierzaniei ca mai apoi sa se feresca de pacate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 poate vin. nu stiu in ce mood o sa fiu maine seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 De tine nu-mi fac probleme ca stiu ca o sa cunosti tot clubul, dar daca mai venea vreunul din baieti aveam si eu cu cine sa stau timid intr-un colt! Cine se duce mah intr-un loc al pierzaniei ca mai apoi sa se feresca de pacate? gen EU !!! just wanna tease .. nu cunosc tot clubul .. doar pe cei de la club si inca 2-3 personaje pe acolo ..asa ca pot sa-ti fac cunostinta pe acolo cu vreun baiat sa stati timizi intr-un colt si sa ne supravegheati deal? cavalere trecem sa te luam o sa fiu gata la timp ..app ana mi-aduce azi lopata .. aduci tu mana de barbat care sa o foloseasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 gen EU !!! just wanna tease .. nu cunosc tot clubul .. doar pe cei de la club si inca 2-3 personaje pe acolo ..asa ca pot sa-ti fac cunostinta pe acolo cu vreun baiat sa stati timizi intr-un colt si sa ne supravegheati deal? si eu, mergem sa ne "simtem" bine, nu la agatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Deci, de pacatuit nu, de agatat nu, la voi "simtem" bine ala inseamna fumat si baut?Uoffff.... Bine, hai, dau un mesaj pe la 18 asa la Roxineta de confirmare, banuiesc ca mergeam seara pe la 22,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 la 23 incepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate