Roxynel Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 bine .. eu am o intrebare .. cine merge sambata cu masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 V-am trimis pozele pe mail. Ar trebui sa fie 4 mailuri, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 poza aia este gen .. epic fail )) iar in alta ordine de idei.. azi e ziua lui piti .. propuneri ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Un sms cu felicitare? Eu nici acum n-am terminat cu invitatii, alea alea... cred ca mai am diseara inca o tura de musafiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Sal all! Vand motocicleta YAMAHA FZ6N (2004) - super pret. Motocicleta este in stare f buna. http://bikeshop.ro/m...004-420326.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 hai la multi ani pantelimonistele mele.. la multi ani cavalerica metalutza niko totolina floricica and co ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 LA MULTI ANI fetelor! Haideti cu primavara mai repede, ca am arsuri la incheietura dreapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 (editat) Aloooo, ce e debandada asta? N-am primit nicio poza pe mail! Ma intorc de la 12 grade in munti si voi aveti 0 grade in Bucuresti? S-a intors lumea cu fundul in sus, maica! Editat Martie 5, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Pai, poze au primit doar cei ce au fost prezenti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 normal ca era mai cald acolo .. ca doar erai mai aproape de soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 normal ca era mai cald acolo .. ca doar erai mai aproape de soare Tu vad ca ai bifat si prima plimbare moto, vai de rinichii tai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 pana la giurgiu si inapoi .. la dus mi-a fost frigut.. la intoarcere .. am crapat de frig .. nu merge .. mai asteptam nitel sunt racita cobza acum .. dar prin oras tot m-as da cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Sa-mi dati si mie un reminder sa scot mobra cand s-o coace de 20 de grade asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 20 de grade ma? Parca limita ta era la 15! Sau ai imbatranit? PS: si eu ma gandesc ca-i prea frig sa ies cu ea... mai astept pana pe la sfarsitul lunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 20 de grade ma? Parca limita ta era la 15! Sau ai imbatranit? PS: si eu ma gandesc ca-i prea frig sa ies cu ea... mai astept pana pe la sfarsitul lunii. Da, era 15, acum am ridicat stacheta la 20. Si zic ca nu am imbatranit ci doar m-am intzeleptzit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Baaaai, recunoaste ca vrei sa apuci sa te faci motoveteran ) Doar dupa 20 de grade ca scartaie oasele, numai sambata si duminica pentru ca atunci e mai liber, o plimbarica scurta pana la Giurgiu ca e scumpa benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Baaaai, recunoaste ca vrei sa apuci sa te faci motoveteran ) Doar dupa 20 de grade ca scartaie oasele, numai sambata si duminica pentru ca atunci e mai liber, o plimbarica scurta pana la Giurgiu ca e scumpa benzina Si uite-asa ajung sa nici nu-i mai fac asigurarea! Ca tot expira si vine octombrie si trebuie s-o bag iar la iernat. Iar la Giurgiu ma duc doar in drum spre Veliko, sa merg doar pana la Giurgiu iar nu scot motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Hai, recunoaste, ca o tii doar ca sa dai bine la forumisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Pai iti dai seama, m-as baga in vreo discutie aprinsa iar si m-ar prinde forumijdii ca nici macar nu ma mai dau cu motoreta, nu se cade. La multi ani fetele! Un sezon moto cat mai placut si care sa inceapa cat mai curand va doresc! Am zis sa ma treziti si pe mine cand se anunta 20 de grade. Duminica cica o sa fie 19,hai fac o concesie de la mine. Se misca ceva, careva in vreo directie, se striga catalogul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Pai, se striga, dar ti-am mai zis, pana nu fac o vizita serioasa la service, nu ies pe strasse. Mai bine sa schimb tot ce e de schimbat acum, la inceput de sezon, decat sa fac carpeala si sa pice ceva in plina caldura Mine ma apuc de surubarit. Vreau sa incerc pompa de frana de pe spate si sa vad cum pup bordul. Care se baga sa stea pe langa mine, sa se faca util: mai da o cheie la mana, mai umple paharele... din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Baieti si fete,pe cand o intalneala oficiala ca pe vremuri la rond?La o punga de seminte si o barfa mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 da tu cand iti aduci curu inapoi in tara? maine am si eu activitate dupa ce azi am reusit sa-i dau cu ressurect. maine schimb de oloi si curatat lant. apoi spalatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 da tu cand iti aduci curu inapoi in tara? maine am si eu activitate dupa ce azi am reusit sa-i dau cu ressurect. maine schimb de oloi si curatat lant. apoi spalatorie. In 2 saptamani aterizez si eu in capitala O sa dureze o zi doua sa inscriu mobra si dupa...free for rides Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Am trecut acum pe la rond, pe la 9 fara ceva... era plin pe acolo de lume si vreo 3 motoare necunoscute. Plus ca s-a deschis si un fast=food (sau n-am vazut eu bine?). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate