Cavaleru Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Am trecut acum pe la rond, pe la 9 fara ceva... era plin pe acolo de lume si vreo 3 motoare necunoscute. Plus ca s-a deschis si un fast=food (sau n-am vazut eu bine?). ohohoo, numai bine si-a mai scos careva mobra? la mine azi iara mi-a facut fitze, dupa ce i-am schimbat uleiul si curat lantu, pana nu i-am gadilat bujiile cu o perie de sarma n-a vur sa o ia din loc de maine o aduc si eu acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Daca am scos mobra? Am efectuat regulamentar si primele doua plimbari, una pe DN doar pana la Ploiesti si ieri 350km pana la Veliko Turnovo. Roxynel stiu ca zburda pe undeva, ne-am intersectat la Ploiesti, deci restul daca o tineti in ritmul asta pana la toamana va declaram corijenti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 (editat) Nu e ma tata asa... la mine se face, sper ca saptamana asta sau saptamana viitoare sa o trimit in service. Astept si eu niste bani, ca n-a mai picat demult ceva si dupa aia invartim roata. Si mie mi-e tare greu fara, dar na, ce sa fac... mai astept. Editat Martie 19, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) Tu vad ca ai bifat si prima plimbare moto, vai de rinichii tai! da ma nene .. am scos motoreta .. aproape ca am facut si mia de km .. dar o sa cam incetez cu plimbaricile ca e prea scumpa benzina .. prea multe plinuri weekendul asta .. am inceput sa si merg cu micuta mea la serv .. aveti grija cand mai iesiti ca parca s-au tampit si mai mult .. legat de rond .. cand vreti voi .. noi am fost si aseara la rond .. plin de masini si toate cele ..motorete nu parca ar merge un gratarel ceva nu? Editat Martie 20, 2012 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Eu poate o sa mai vin la rond asa ca sa ne vedem la ochi vinerea, dar daca nu se pleaca la nici un fel de plimbare cred ca vin cu masina. Iesirile astea gen "ca musca fara cap" prin oras nu prea le mai suport. O sa raman la plimbarile mele de weekend, mai o bulgaria, mai pe la munte pe curbe cand se mai incalzeste, mai un weekend la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Stiti careva un loc safe de lasat motorul peste noapte in zona delfinului?Cu acces la orice ora de preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 la OMV electroaparataj sau chiar la McDonalds Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 la mine domne .. vecinu meu sta geana pe motoreta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberel Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 la mine domne .. vecinu meu sta geana pe motoreta mea trebuie sa recunosc ....imi place motoreta ta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 roaga-te sa o iau si pe a 2-a si ti-o mai dau din cand in cand pe pitica asta convinge-l pe ovy sa-si aduca bb-ul la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 roaga-te sa o iau si pe a 2-a si ti-o mai dau din cand in cand pe pitica asta convinge-l pe ovy sa-si aduca bb-ul la noi Apreciez rox,dar e ceva de mers pana la tine ...si lenea e mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 pai si pana la OMV tot atat o sa ai de mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 pai si pana la OMV tot atat o sa ai de mers Eu sper sa dau de baietii ce detin tzarcul din spatele Mega. Sigur se gaseste un loc si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Eu sper sa dau de baietii ce detin tzarcul din spatele Mega. Sigur se gaseste un loc si pt mine sau ptr mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 sau ptr mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 te sabotez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Azi am pus bateria pe moto si i-am dat o cheie. A luat-o din a treia apasare de buton - ce bine toarce!!! Maine imi vin niste consumabile, zilele astea rezolv si cu celelalte consumabile, astept preturile de la service, iar saptamana viitoare o urc in duba si vedem ce mecanic castiga lozul de a surubari la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Azi am pus bateria pe moto si i-am dat o cheie. A luat-o din a treia apasare de buton - ce bine toarce!!! Maine imi vin niste consumabile, zilele astea rezolv si cu celelalte consumabile, astept preturile de la service, iar saptamana viitoare o urc in duba si vedem ce mecanic castiga lozul de a surubari la ea Totul e spre bine,tre sa mai astepti parca si pompa de frana si dupa stabilim niste drumuri mai lungi ...ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Pompele de frana au fost puse azi la curier Maine sau poimaine ar trebui sa ajunga. Apoi sa vad ce rezolv si cu garniturile pentru etrierii fata, de unde le iau, si aia e Unui mecanic n-ar trebui sa-i ia mai mult de o zi mesteritul la ea. Hai, maximum doua zile. Deci in prima saptamana din aprilie sper sa fiu 100% functional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Pompele de frana au fost puse azi la curier Maine sau poimaine ar trebui sa ajunga. Apoi sa vad ce rezolv si cu garniturile pentru etrierii fata, de unde le iau, si aia e Unui mecanic n-ar trebui sa-i ia mai mult de o zi mesteritul la ea. Hai, maximum doua zile. Deci in prima saptamana din aprilie sper sa fiu 100% functional. E bine asa,in prima saptamana din aprilie o sa rezolv si eu cu revizia,rar,inscris si dupa putina infrumusetare si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Maine imi vin niste consumabile De unde ti le ai cumparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) SH-uri... de pe bikeshop. Singurul Fazer la dezmembrat e undeva prin Orasea/Timisoara. Garniturile de etrier inca nu le-am comandat, astept sa vad unde gasesc cu livrarea cel mai repede. Ar fi Romi, motonetro... Uleiul si filtrele inca nu le schimb. Mai merg cateva luni. Editat Martie 21, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 am scos si eu mandra, param-pam-pam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 daaaaaaa..am vazut-o si eu mititelele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Ia uite, a prins-o dezghetul si pe Ana! Si, pe unde activezi?Te duci cu motoreta la servici, la plimbare, la rond? Tre sa vedem si noi utilajul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate