The Mentalist Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Pai si Subti mi-a zis ca "are niste treaba" si nu prea are cum sa ajunga mai devreme. Deci sa ne vedem pe la 23:00 la Rond sau pe undeva prin apropierea locatiei cu pricina? Ti-e frica sa intri singur ca stii ca o sa vina multi bikeri d-asta verosi,nu? Pai sa ne vedem la 23 in fata barului daca zici sa ne facem intrarea cu tontii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Voi cu ce veniti, cu taxiul sau cu masina? Hai mai bine in fata la Academia de Teatru si Film, ca sa nu stam ca saracii in fata carciumii, pana ne adunam Roxineto, tu nu ai citit nimic aici, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Voi cu ce veniti, cu taxiul sau cu masina? Hai mai bine in fata la Academia de Teatru si Film, ca sa nu stam ca saracii in fata carciumii, pana ne adunam Roxineto, tu nu ai citit nimic aici, da? Cu taxiul,evident.Sa mananca si gura noastra o bere ceva. Acu' tre sa caut Academia de Teatru si film?Unde naiba mai e si aia?Las ca googalesc eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Ai trecut pe langa ea de zeci de ori cand ai fost la Ursu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 aloooo...pantelimonul petrece dar vrea si niste poze!!! sau inca nu te-ai trezit din betivaneala domnu Metal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 N-ai sa crezi, dar la mine s-a prelungit pana aseara! Am avut meci in deplasare la Ploiesti si aseara am ajuns acasa - evident ca nu mai eram apt sa ma ating de laptop. Diseara cand ajung acasa va dau un mail cu link de transfer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 nush daca ma crezi dar nu am citit decat acum .. si nici acum nu sunt singura ca am citit prea bine .. subti poate sa va povesteasca cum am fost sambata .. a venit sa ma ia cu decapotabila si tot se simtea alcoolul .. iar piti saracu cat s-a chinuit cu mine =))) dar despre ce poze zice didi acolo? am facut poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Pai n-am avut eu ma aparatul la mine vineri seara??? Voi v-ati continuat si sambata seara? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 nu .. doar ca nu-mi trecuse mie efectul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 POZEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 da pe mail domnu multumesc .. ce caterinca sunt ))) dadeau chiar bine toacele alea cu pijamaua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Cand ma mai chemi sa-ti umblu la priza, ca pijamaua aia sa fii imbracata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 priza e ok .. peretele a ramas ars insa ) cealalta priza de langa ea e cu probleme .. daca bagi ceva in ea incepe si sfaraie .. zici ca prajesti cartofi .. ideea e sa nu prajesc doamne fereste toata casa/blocul alooooo...e vineri .. v-ati bagat toti la iernat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Eu da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 si xx-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Dap, amandoua sunt la iernat si proprietarul casei e plecat sapt asta, ca ma tenta sa scot XX-ul maine si poimaine de la naftalina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Iese sambata seara cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Vezi "omu de gheata" ca la tine la profil zice ca cica esti fumeie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 pai poate este .. ce te bagi tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Ziceam si eu asa..nu stiam ca e de la Trist Motors MC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 nu e .. nu cunosc personajul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Trecem si noi sambata seara pe la petrecerea celor de la C.A.? /index.php?/topic/686573-eos-chopper-academy-mc/ Anul trecut stiu ca a iesit marfa si ne-am dicstrat un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 As iesi din casa sambata, e si aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 A trecut deja un an ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Da coane, a mai trecut un an.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate