web Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 ultima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 sal DragosKTM, cum a fost? Hard, soft, mediu???? as fi vrut sa pot veni, dar o luna si gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Pai... cate putin din fiecare. Matei si cu mine am avut de facut si legatura Predeal-Bran, care la dus a fost soft, la intoarcere mediu (trasee diferite), apoi in jurul Zarnestiului a fost mediu cu portiuni hard - de ex. coborarea prin parau. Totul intr-o singura zi (fox) - a fost OK. O sa incerc sa pun si o harta a traseului. Este ceva mai dificil, ca se intinde pe 3 harti diferite, iar partea cea mai misto (putin Nord de la Plaiu Foii) nu o gasesc pe nici o harta. Mihnea: luna asta lasa, pune mana, invata si ia-ti examenele, ca altfel - vorba cuiva de aici de pe forum: "no school = no good job = no money = no bike"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Bravo voua!Frumos traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Uite si traseul: Ne scuzati, pe alocuri am mai iesit de pe harta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Bravo enduristi !!! Tineti-o tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 Dragos , nu am putut sa merg sapt asta ca nu am avut cu cine Am fost duminica doar la o tura ( vreo 50 km numa ) prin zona pe aici. M`am intalnit si cu 7 enduristi de la motorom . nu stia nici unu romaneste si nu aveau nici ghid cu ei. asteptau o dupa ca i se stricase lu unu dr-u de 350 Cum ti sa parut pe aici ? Daca mai ai de gand sa vi pe aici sa imi zici ca vin sigur. nu mai lipsesc ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greg Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 should have stayed at home !! if that was a wheelie I'll shit in public !!!! but didn't do bad on a 18 yr old Yam 350 ,maybe oneday I will be able to afford a KTM, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greg Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 should have stayed at home !! if that was a wheelie I'll shit in public !!!! but didn't do bad on a 18 yr old Yam 350 ,maybe oneday I will be able to afford a KTM, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greg Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 windex !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greg Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 WINDEX !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 dute ma ca si cu mobra ma ridic din ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Am pus radiatoarele la loc, nu curg, merge motorul iarasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greg Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Nice day .... Nice . my_arse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greg Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 mobra !!Hmmmm! can't get off this site , it's like herpes , once your on then it's for ever .........shove your Mobra up your ass or better still ride the fucker and be pleased with yourself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Greg, the guy is a teenager... Pit, vezi ca ai inteles usor gresit nuanta postului lui, iar strainii nu gusta intotdeauna stilul de "a face misto" al romanilor. Mai bine "cool down" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 of of.. Nu am facut nici un "misto" . Oricum e atacat rau tipu asta.... Apropo de unde e Greg, ca ziceai ca nu e roman ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greg Postat Iunie 4, 2004 Share Postat Iunie 4, 2004 Pit , scuze, beg your pardon ..... but please post us a picture with you pulling up the front wheel of a Mobra !! nu mai fi asa de suparat G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate