------ Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 cumpar motor de minsk sa fie complet. cu carburator PACCO,magnetou(generator...cum vreti) si "napolitana". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 cumpar motor de minsk sa fie complet.cu carburator PACCO,magnetou(generator...cum vreti) si "napolitana". sa incep sa-ntreb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 (editat) stiu unu cu acte da cam scump.... Editat Februarie 4, 2007 de Manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 NOU NOUTZ in magazin........darrrr 11 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 NOU NOUTZ in magazin........darrrr 11 mil unde man? io caut un sasiu cu acte noi. acte vechi am deja... poate canibalizam un minsk intreg (nu stiu de ce ma incrunt atat cu minskul asta la care repar... e mai mult ambitie decat rezultat ca nu e cine stie ce piesa de muzeu ) @------: te gandesti sa mariti motorul cu cadrul ista? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=22808 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 unde man? io caut un sasiu cu acte noi. acte vechi am deja... poate canibalizam un minsk intreg (nu stiu de ce ma incrunt atat cu minskul asta la care repar... e mai mult ambitie decat rezultat ca nu e cine stie ce piesa de muzeu ) @------: te gandesti sa mariti motorul cu cadrul ista? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=22808 eu vad k esti din bucuresti .....in cluj este un magazin de unde il iei nou la banii astia(11 mil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 pe strada Octavian, In Bucuresti , un mecanic are un minsk cu numar nou pe care cere 100e. a ajuns la el din intamplare, daca e sa-l cred. el oricum nu se ocupa de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Februarie 6, 2007 Autor Share Postat Februarie 6, 2007 se poate un nr de tel? cum dau de el? nu sunt din bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 7 mil cu tot cu capra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Februarie 6, 2007 Autor Share Postat Februarie 6, 2007 vorbim la telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 (editat) Editat Februarie 15, 2007 de Manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate