pescarul Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Donez jacheta din imagine. Când am cumpărat-o, aveam 1,83 m şi 78 kg. Acum am 103 kg. după părerea mea este potrivită pentru cineva de 170 -175 cm, mie mi-a fost dintotdeauna puţin scurtă la mâneci. La exterior este în stare bună, la interior trebuie reparată căptuşeala doar la buzunare. Doresc eu jacheta. Spuneti cum sa procedez si multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Trimiteţi-mi în PM adresa dumneavoastră, iar eu marţi, 23.08.2016, o trimit cu Poşta Română. Plec de acasă la sfârşit de săptămână şi nu am timp până atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Donez un radio,l-am pus la priză,nu zice nimic. Poate are defect minor,se poate repara.Dacă nu,ar fi o piesă de mobilier drăguță în garajul cuiva.Din păcate nu am timp pentru curierat,deci dacă ajungeti în zona Timișorii...Radioul s-a dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 De dat. Cine le vrea, pm cu adresa. Pleacă toate odată. » Post actualizat in 21 Aug 2016 12:37 Nu mai e valabil, a apărut primul pm. Maine pleacă spre noul posesor, sa le folosească cu spor. » Post actualizat in 21 Aug 2016 12:37 Nu mai e valabil, a apărut primul pm. Maine pleacă spre noul posesor, sa le folosească cu spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 ... pacat! Patrunjelul pare apetisant si merge la orice. Totusi daca s a dat, s a dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Dacă vrei îți trimit o legătură din stocul personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 Dacă vrei îți trimit o legătură din stocul personal .... ooo multumesc, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 27, 2016 Share Postat August 27, 2016 (editat) Am primit ceva piese de la o cunostiintă.Zice că sunt de Minsk.se donează.2 stopuri,1 ambielaj,Cilindru cu piston,pedale,ceva saboți frână,pinion roată,lanț,semnalizări ciobite.Nu am timp de curierat,locuiesc la sat,dacă le vrea cineva,le poate ridica din zona Timișorii...tel 0723256775 sau p.m. » Post actualizat in 27 Aug 2016 19:15 Am primit ceva piese de la o cunostiintă.Zice că sunt de Minsk.se donează.2 stopuri,1 ambielaj,Cilindru cu piston,pedale,ceva saboți frână,pinion roată,lanț,semnalizări ciobite.Nu am timp de curierat,locuiesc la sat,dacă le vrea cineva,le poate ridica din zona Timișorii...tel 0723256775 sau p.m.S-au dus... Editat August 27, 2016 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Niste cartere de MZ 125. Tel. 0734774578 sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranica Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 am nevoie urgent de costum de motociclist(casca,geaca,pantaloncu protectii) pt examen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 marime? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranica Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Exact masurile pe care le are postate Dan Nastase la costumul pt donatie. Mai aștept pana marți ca a zis ca trece cineva sa îl probeze.Poate va fi al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Salut are careva un cilindru de ijh jupiter5 . Multumesc anticipat iar eu am doua chiuloase noi noute nemonntate niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Donez jacheta din imagine. Când am cumpărat-o, aveam 1,83 m şi 78 kg. Acum am 103 kg. după părerea mea este potrivită pentru cineva de 170 -175 cm, mie mi-a fost dintotdeauna puţin scurtă la mâneci. La exterior este în stare bună, la interior trebuie reparată căptuşeala doar la buzunare. Astazi am primit coletul si surpriza: taxele postale platite de expeditor iar in colet, pe langa jacheta promisa, o pereche de pantaloni din piele.Ii mutumesc din suflet userului Dr_krl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Niste cartere de MZ 125. IMG_8210.JPGIMG_8211.JPG Tel. 0734774578 sau PM S-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Donez anvelopa 4.00 / 18. Nu stiu cat de vechi este are cateva crapaturi si o gaura mica. L-am primit dar mie imi trebuia 350/18. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Bord Voshod 3M. Preferabil Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Christiann Wolf Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 Caut sa cumpăr sau pe troc: aripa fata de Minsk, Ij sau de orice fel. Și un stop mic. Am început modificarea minskului în bobber și am nevoie de cele precizate, dacă se poate și se găsesc desigur. Mulțumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 22, 2016 Share Postat Noiembrie 22, 2016 `Am o aripa fata de Jawa de 350 in stare buna .Spune daca se potriveste Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Salut German Donatie Predare personala Sau Fan Sau Posta Sau exclusiv Posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Componente AC conserva Matiz:conducte,compresor(gripat)radiator,filtru uscător.Segmentez un Matiz,și omu nu mai vrea AC-ul.Deci dacă este vreun Comunist interesat...doar transportul să-l plătească. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 Se doneaza o casca moto mai veche si o sa de motoreta Carpati . » Post actualizat in 19 Feb 2017 17:29Saua sa dat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Costy Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Se doneaza o casca moto mai veche si o sa de motoreta Carpati . » Post actualizat in 19 Feb 2017 17:29 Saua sa dat . mai este casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 mai este casca? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Costy Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Da as dorio eu mi-o puteti trimite prin posta platesc eu transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate