urcu Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 se pare ca romanica a ramas fara importator si dealeri motto guzzi iar eu vreau sa ma dau cu california stone ma intreb cum as putea sa-mi procur mai usor consumabile si eventual piese ? are careva sugestii sau se ocupa cu asa ceva in domeniu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 se pare ca romanica a ramas fara importator si dealeri motto guzzi iar eu vreau sa ma dau cu california stone ma intreb cum as putea sa-mi procur mai usor consumabile si eventual piese ? are careva sugestii sau se ocupa cu asa ceva in domeniu ? click aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 (editat) salutari ! www.stein-dinse.de si guzziepiushop.de , amandoua sunt in germania si au si online-shop ,eu am luat foarte multe piese ptr guzza mea de la ei , am vazut ca au si pentru modelul tau cate ceva . dupa cum ti-a aratat si colegul de mai sus prin'' ionutzvasilescu'' id messenger care este in germani ., daca vrei mai multe detalii despre cum am intrat in posesia pieselor ,costuri etc , ma poti gasi pe messenger id meu este : moto_fane . numai bine . era sa uit ,mai este si in italia www.motogiovane.it ,astia chiar au ptr modelul tau. oricum ionutz iti aduce ''ce vrei de la orice magazin din comunitate ''. Editat Februarie 3, 2007 de moto_fane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 salutari ! www.stein-dinse.de si guzziepiushop.de , amandoua sunt in germania si au si online-shop ,eu am luat foarte multe piese ptr guzza mea de la ei , am vazut ca au si pentru modelul tau cate ceva . dupa cum ti-a aratat si colegul de mai sus prin'' ionutzvasilescu'' id messenger care este in germani ., daca vrei mai multe detalii despre cum am intrat in posesia pieselor ,costuri etc , ma poti gasi pe messenger id meu este : moto_fane . numai bine . era sa uit ,mai este si in italia www.motogiovane.it ,astia chiar au ptr modelul tau. oricum ionutz iti aduce ''ce vrei de la orice magazin din comunitate ''. multumesc tare eu am bajbait cateva zile . messengerul este pe yahoo banuiesc , parca si gmail mai are ceva de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate