Banzay Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Da, am castigat ceva putere in plus, nu exagerat, dar motorul trage mult mai bine. Sigur ca da... Si rateurile care le da din mers cand se incalzeste toba mor de dragul lor Astea sunt foarte bune. E semn de motor sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) Sigur ca da... Astea sunt foarte bune. E semn de motor sanatos... Esti sarcastic!? Editat Mai 18, 2015 de DANG3R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 ba care ma ajuta cu site sau mama dracului de unde sa cumpar piese de first bike king sau royal cum mama draqului ii zice ? vreau aripile fata si spate ... si m-am dat peste cap si nu am gasit site cu piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 http://www.piesemotoscutere.ro/Public/ContentProductReference.aspx?page=new Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrrr Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Salut!Detin un first bike 125 din 2004 si am nevoie de niste piese dar nu stiu de unde la sa achizitionez ...pe internet nu gasesc nimic pentru numele motorului,mi ar trebui o galerie de admisie si 2 bucsi pentru bascula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudaewvlro Postat Octombrie 5, 2020 Share Postat Octombrie 5, 2020 Salut, am un first bike energic, imi zice cineva ce motor are cu adevarat? 49 cum zice in carte sau 80 cc cum zic unii? Apreciez un raspuns concret. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan123 Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Salut, am un motor First Bike Mega fabricat in 2013 de 162 cc. In manualul de utilizare viteza maxima pe care producatorul a scris-o este de 90 km/h, si intradevar asta e. Intrebarea mea este acum daca cumva motorul are o limitare deoarece imi vine greu sa cred ca la aceasta capacitate cilindrica sa ajunga doar la aceasta viteza. Tin sa mentionez ca modelul este pe carburatie si limitarea, daca ar exista nu se afla la maneta de acceleratie deoarece are o cursa completa pana jos. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andy2001 Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Salut, vreau și eu sa cer un sfat, am un first bike impuls de 162 cm și acum ceva timp mia crăpat cilindrul, caut cilindru de câteva luni și nu găsesc, are cineva sau știți de unde pot lua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ComputingCode Postat Octombrie 1, 2021 Share Postat Octombrie 1, 2021 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un First Bike King 125cc (2012). Arata impecabil, pare sa mearga frumos. La ce sa ma astept de la o astfel de motocicleta? Cat de fiabile sunt? Piese se gasesc, adica compatibilitate are cu alte marci pe partea tehnica? Nu am vise de super motor la capacitatea asta. O zi buna, Soare Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 1, 2021 Share Postat Octombrie 1, 2021 Acum 40 minute, ComputingCode a spus: La ce sa ma astept de la o astfel de motocicleta? La nimic bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate